Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak czytam tu tematy jakie piszecie

Polecane posty

Gość gość

to robicie taką wiochę że to forum powinno się tak nazywać co robią faceci na kobiecym forum ??

Gość gość
Bo tu piszą gimnazjaliści, albo wieśniaki z problemami nie do uwierzenia. Ludzie, którzy sa nieporadni życiowo, zero samodzielności, zero myślenia, niskie IQ, brak umiejętności znalezienia czegokolwiek w googlach poza tym forum, brak umiejętności czytania choćby ulotek (typu fota kreski na tescie ciążowym i czy jestem w ciąży). Naród coraz głupszy, dziewczyny coraz głupsze.

Gość gość
07:57 Fakt.

Gość gość
Czy jezdem w cionszy? Kochałam się z chłopakiem dzień po mniesionczce i mnie boli brzōh. Pomuszcie.

Gość gość
albo dorosły facet pisze że kocha stolca a drugi pokazuje pena i gołe baby co jest albo że g****o je z patelni gdzie oni mają łby zostawili w autobusie czy co

Gość gość
7:57 dokładnie! Rzuca mi się jeszcze jedno w oczy, że ludzie tutaj często są bardzo samotni,mają różne fobie,nie pracują, nie mają często nikogo,żadnych przyjaciół czy znajomych.

Gość gość
G***o z patelni w sensie barachło z lidla:-D .Masz zajepiste aj kiu:-P

Gość gość
dlatego za to powinien się ktoś za to zabrać wygonić facetów i usuwać zboczone posty i zdjęcia k***sów gołych bab i c**ek to nie jest portal erotyczny a oni zrobili z tego taki portal a przypominam że są tu osoby nieletnie albo zgłosić gdzieś te forum

Gość gość
To osoby nieletnie najwiecej golizny pokazują bo to taki wiek,nas starszych nie zdemoralizują bo pipka na nie dziwna;-)

Gość gość
Przynajmniej w tym wątku znaleźli się normalni ludzie :) P.S. Jest już dzisiejszy wątek laski, której złamał się paznokieć, zakle i pyta, czy sam odleci, haha. Masakra, jaka na kafeterii nieporadność życiowa.

Gość gość
i tak zaraz jakiś powie pokaż cycki albo zapyta czy lubisz sex :(

Gość gość
jest dobra rada na to po prostu nie odpisywać na ich tematy bo ich to jeszcze bardziej nakręca

Gość gość
Wspaniała rada, wujku!

Gość Pan fikuś
ja lubię sex

Gość gość
Pytanie co wy tu robicie - te osoby które tak narzekają na te forum, jego poziom i użytkowników, skoro wam tak to nie odpowiada, to po co tu siedzicie i czytacie każdy durny temat.

Gość gość
Daj mi wujku dobrą radę.

Gość gość
Czemu siedzę? A zaglądam czasem przed/ po pracą, mam 1 ulubiony watek, czasem z nudów zerkam na nowe boczne, czasem ma się ochotę pomóc w wolnej chwili, czy poczytać. I nie zawsze tytuł świadczy o poziomie umysłowym zakładającego, więc można się zapędzić.

Gość gość
gość dziś przebywasz tu i piszesz to o sobie, baran.

Gość gość
gość dziś Pudło, ciekawe, czy twarzą w twarz też tak byś mi odpowiedział. Swoją drogą to smutne, że zwykła odpowiedź jest traktowana jako powód do przyczepienia się, chyba tylko dlatego, że odpowiedziałam jako pierwsza. Aha, mój znak zodiaku to byk, nie baran.

Gość gość
Bo to jest forum opanowane przez inceli