Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrowie psychiczne

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Jestem homosekaualistą. Do tego bardzo wrażliwym. Przez jakiś czas miałem chłopaka. Po czasie okazało się jednak, że on tylko perfidnie mnie wykorzystał i zabawił się moimi uczuciami. Zerwał ze mną kontakt. Nie byłem wcześniej w zbyt wielu związkach. Mam za sobą trochę przykrych doświadczeń. W tym przypadku choć bałem się zaangażować, myślałem, że będzie inaczej. Zwłaszcza, że on wiedział o moim charakterze i o moich wcześniejszych doświadczeniach. A ja bardzo się zaangażowałem w tę znajomość. Teraz przez tą sytuację, wpadłem w okropną depresję. Już od kilku tygodni, nie mogę spać, czasami nawet nie przesypiam całej nocy. Nie mogę jeść. Nie mam na nic ochoty, nic mi nie sprawia przyjemności. Często płaczę. Poczułem się taki beznadziejny i okropny. Nic nie warty. Taki śmieć.

Gość gość
ile masz lat? zostałes po prostu wykorzystany...to sie niestety zdarza nie masz depresji, bo nie byłbyś w stanie wtedy zamieścić tego posta;-) Ludzie w depresji nie s w stanie wstać z łózka, nie dbaja o siebie, nie jedza, leża czasem nawet we wlasnym kale, poczytaj o depresji Wstaleś i usiadłeś do kompa, czyli nie masz depresji, bo podjałeś jaks akcję i szukasz pomocy musisz po prostu przeczekać to, co teraz czujesz. niepowodzenia milosne zdarzaja się wszystkim przez całe życie ja w ogóle nie jestem w zwiazku, a mam juz 29 lat! zakochiwałam sie tylko nieszczęsliwie, całe zycie

Gość gość
Mam 25 lat.

Gość gość
Nie przejmuj się. I tye.

Gość gość
*gość* (18:13) Dzięki, staram się. Ale słabo idzie.

Gość gość
Do 08:55 Już nie przesadzaj z tym leżeniem w g*****e..Różne są rodzaje i objawy depresji.