Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia1978

Mój syn się masturbuje ???

Polecane posty

Gość sonia1978

Witam , mój syn ma 8 lat i lubi grzebać sobie w siusiaku podczas kąpieli. Kiedy pytałam czemu go tak to interesuje wcześniej unikał odpowiedzi a przy śniadaniu mi powiedział że to tak fajnie łaskocze. Jak chce mu się siusiu to on grzebie sobie aż do krwi i jeszcze bardziej go tak łaskocze i mówi: To jest moja przyjemność. Jeśli chodzi o bawienie się penisem to on nie robi tego w dzień robi to tylko wieczorem w łazience. Stosowałam mu różne kary a on wciąż grzebie sobie w tym siusiaku. Ja mu to już mówiłam milion razy że jak będzie tak dalej robił podczas kąpieli to dostanie zapalenie siusiaka i właśnie wczoraj mąż spał przy nim bo się bał że może mieć. Jednak nie miał i to na całe szczęście. Na pewno jest jeszcze młody i nie wie że tak ma nie robić. Jednak mu to nie przeszkadza jak krew leci z siusiaka a się dalej kąpie w tej poplamionej wodzie. Wymyślił to sobie że to jest tak przyjemne że aż zamyka sobie przy tym oczy. On nawet 2 godziny w kąpieli to robi i nawet siusiał moczem z krwią. Nie wiem co mam robić na tego uparciucha! Boję się o małego a ja go bardzo kocham. PORADŹCIE MI COŚ BO NA GŁOWĘ DOSTAJE! CZY WASZE DZIECI TEŻ TAK GRZEBAŁY W SIUSIAKU?

Gość gość
s********j pedofilu! k****, zobaczysz, że znowu c***ały zrobią wjazd na chatę śmieciu

Gość gość
Jeśli chodzi o naszego Igora to on grzebie sobie w siusiaku nawet przy obcych jak kąpie się na przykład u mojej mamy. Babcia zaglądała i nic nie mówiła i tylko zapytała czy w porządku syn odpowiedział że w porządku i dalej sobie grzebał w siusiaku. Krew leciała mu jak sok malinowy i nawet jeszcze gorzej! Pojechaliśmy do Certusa oddać mocz i się okazało że miał zapalenie żołędzia co jest pod napletkiem. Z Rakiem żołędzia moczowego pojechaliśmy do szpitala na Krysiewicza. Wszystko się okazało że on chyba uważa za fajną zabawę i on to robi codziennie przy każdej kąpieli. Zostawiliśmy go samego w szpitalu a my pojechaliśmy do domu. W szpitalu wykryto u niego że ma zapalenie układu moczowego. Chodzimy teraz do urologa z tym jego siusiakiem od wczoraj i dzisiaj o 6.00 rano byliśmy. Teraz siusia na stojąco. Stoi nad kibelkiem , podśpiewuje sobie i strumyk mocno leci z krwią. Ja nie wiem albo ma chory mocz albo ma chory siusiak. Sama nie wiem co mam robić. Dalej ma te zapalenie i męczy się z tym od tygodnia.

Gość gość
I co jeszcze zboczeńcu wymyślisz .

Gość gość
W szpitalu na Krysiewicza? No nic. Mój Igor wciąż grzebie w siusiaku moja mama ze mną się pokłóciła akurat Igor się popłakał ze szczęścia bo naprawdę on jest jeszcze małym dzieciaczkiem bardzo go kocham robiliśmy badania moczu i na wykresie wyszło że Igor ma nie tylko zapalenie moczu ale też ma zapalenie rurki moczowej i pęcherza moczowego. Nie wiem co robić na pewno by nie zjadł żelków bo jest na diecie słodyczowo białkowej

Gość Tata Marcela
Mój syn 8-letni też tak właśnie robi! Bawi się siusiakiem podczas kąpieli ale nie na każdej kąpieli. Masturbuje się zawsze w poniedziałki podczas kąpieli i stosowałem też mu różne kary. Miał brak laptopa , brak gumy do żucia , brak lizaków. On jest takim łasuchem... ale w poniedziałki się tylko masturbuje.

jeśli krew leci to może ma stulejkę i coś z tym trzeba zrobić. Normalnie przy masturbacji chyba krew nie leci. Poza tym po co te kary. Jeszcze tylko w ten sposób utwierdzicie go, że to coś atrakcyjnego.

Gość Unica CR 2018
No tak krew nie leci. Ale te dziecko chyba może mieć stulejkę bo jak czytałem to chyba nie myśli co robi

Gość Tata Marcela
Akurat masturbacja u mojego syna się skończyła. Powiedział że już nie będzie się masturbował i dobrze. Wreszcie Pomyślane

Gość gość
Pomyślane Pomyślane! Czekaliśmy na to z niecierpliwością aż skończy się masturbować. Chyba tak sobie myślę że chyba nie wiedział że się nie grzebie.

Gość Tata Marcela
Powiedziałem swojemu synowi że ja jak miałem 10 lat to też się masturbowałem. Teraz jestem za stary żeby się masturbować chociaż miałem takie masturbacje w 3 klasie.

Gość Tata Marcela
Czy po masturbacji może też ujście cewki moczowej być brzydkie?

Gość Antena234
Dzisiaj sobie stojąc w wannie pomyślałem że on chyba nie wiedział że tak się stanie. Mój syn ma 8 lat moja żona ciągle ogląda Kino TV wczoraj my oglądaliśmy taki film o Super Ptakach którzy chcą być dziewczynami była komedia , popcorn wczoraj zrobiliśmy sobie o 12 w nocy taki wieczór gdy nasz syn spał. Pomyślałem sobie czy bym nie mógł oglądać taki film o Masturbacji. Myślę że to by było przydatne. Żeby następnym razem wiedzieć przy kolejnej masturbacji naszego kolejnego członka rodziny co zrobić by krew tam nie leciała.

Gość Schrzanione Winogrono 1985
Wczoraj masturbowania nie było. Na całe szczęście mój wesolutki radosny synek może kąpać się bez problemu

Gość Wałek55
Mój 8-letni syn przyszedł cały spocony po treningu piłki nożnej w Akademii Reissa z rocznika 2010 śmierdziało strasznie na jego skórze więc się wykąpał nasz mały i się nawet nie masturbował! Teraz mam spokoj i czas dla siebie a nie zwracać na niego uwagę że się masturbuje wchodząc do toalety. To jest cudowne! Ja zawsze o tym marzyłam

Gość Wałkowa 54
Champion Champion mój synek!!!! I tak ma być żeby się nie masturbował nigdy

Gość Nagrody uratują sama mówię
Dzisiaj powiedziałam mojemu synowi żeby się jutro nie masturbował a czeka go nagroda. Syn naprawdę nie może się doczekać tej nagrody (wymyślę coś dla niego - jakąś niespodziankę) może na lody? A może na mecz międzypaństwowy? Nie wiem. Ale coś tam wymyślę albo mój mąż.

Gość Cukierek1988
Witam mój 14-letni syn też się masturbuje. Lepiej chyba na to można jednak zwrócić uwagę ale on jest za stary pryk na masturbowanie. Jak czytałam to tylko pierwszoklasiści , drugoklasiści , trzecioklasiści czy przedszkolaki się lubią masturbować bo są za młodzi żeby wiedzieć że coś może się z siusiakiem stać a on jest nastolatkiem więc wysłaliśmy go do psychologa ale co tam musieliśmy jakoś to przeżyć.