Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak, zrobiłam to, całowałam się

Polecane posty

Gość gość

Chodzę z chłopakiem 3 miesiące i wczoraj podjęliśmy decyzję że się będziemy już całować, było nieziemsko. Całowaliśmy się nie tylko w usta ale i po szyi i uchu mnie całował a jedną ręką gładził mnie po ramieniu, mam 15 lat i wiem, że jestem trochę młoda na sprawy ale już nie mogę się doczekać kiedy znów to zrobimy:)

Gość gość
całuj się całuj, bo inne rzeczy nie sa przyjemne, a na nie jesteś dekadę za młoda.

Gość gość
Jak to nie są przyjemne? Są bardzo przyjemne "inne rzeczy". Kolejna osoba z zaburzeniami?

pocałunki po szyi są bardzo przyjemne i ja pamiętam, że tak samo reagowała moja dziewczyna gdy byliśmy w podobnym wieku. Ale jak widać jesteście młodzi i wchodzicie na co raz większe fale, więc rozsądne będzie ustalenie zasad ("rules") - trochę jak w grze - aby się nie zapomnieć bo to może oznaczać zajście w ciążę w wieku 15 lat! Po prostu ustal mu graniczne rzeczy, których nie może zrobić sam (nie możesz mi sam zdjąć stanika ani majteczek bo to kończy znajomość). Ustal też, że jeśli będziesz chciała pieszczot piersi stanik zdejmiesz sama. Co do zdejmowania majteczek jeśli się na to w takim wieku zdecydujesz to pamiętaj, że powinno to się absolutnie zakończyć jedynie na pieszczeniu na zewnątrz łechtaczki absolutnie bez żadnych (nawet na chwilę) prób penetracji. Generalnie penis z daleka od tamtych miejsc aby nie kusiło go do wsadzenia (jeśli już pobudzaj go ręka albo ustami) bo nawet wytrysk w okolicę wejścia do pochwy może spowodować przeniknięcie plemników do wewnątrz pochwy i ciążę.

Gość gość
Wiem jak dochodzi do zapłodnienia i wiem też, że można się zapomnieć mimo ustaleń. Mam starszą siostrę o 10 lat i ona urodziła jak miała 19 lat i czasem rozmawia ze mną o tych sprawach, tzn próbuje mnie wybadać na jakim etapie jesteśmy ze swoim chłopakiem:) Powiedziała mi też, że wie jak to jest i gdyby mi się coś przydarzyło to żebym zadzwoniła do niej o każdej porze i ona mi załatwi jakąś tabletkę którą podobno nie trzeba brać codziennie tylko wystarczy jedną później, nawet do tygodnia czy krócej. Wstydziłabym się do niej dzwonić, że właśnie to zrobiłam ale chyba bym zadzwoniła na drugi dzień, bo nie chce mieć dziecka tak wcześnie jak ona. Pamiętam, że było wtedy bardzo nerwowo w domu, bo ten chłopak nie chciał się żenić i 3 lata mieszkała u nas a teraz już są razem, on wyjechał za granicę ale wrócił i ją przeprosił, teraz mieszkają obok bo ona jeździ za granicę ciągle i dom wybudowali na działce obok naszego domu.

jeśli już się zapomnisz to proś o pomoc siostrę (o ile będzie w Polsce bo jak piszesz często wyjeżdża) ale staraj się w twoim wieku tak nie zapominać. To nie jest moim zdaniem wiek na uprawianie pełnego seksu z penetracją.

Gość gość
Na pełen wiek nie taki ale na obciaganie i oral już tak? Takie bzdety mógł tylko facet napisać...