Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie aż tak nienawidzą feministek?

Polecane posty

Gość gość

Czy tak trudno pojąć że feminizm to walka o RÓWNOUPRAWNIENIE PŁCI? Już szlak mnie trafia, jak w telewizji mówią coś o czarnym proteście albo tej terrorystce Kai Godek to zaraz rodzina znajomi itd. jadą na feministki, bo to nasza wina, bo my nienawidzimy mężczyzn, chcemy się puszczać i robić skrobanki bla bla bla bla... Tak jestem feministką, bo chcę szacunku, nie jestem jakąś rzeczą ani pół-człowiekiem ani kundelkiem którego się wyprowadza na smyczy. Czy tylko ja dostaję szału? Polska zawsze była macho, ale odkąd PiS doszedł do władzy ludziom po prostu odwaliło...

Gość gość
Nikt was nie lubi bo jesteście p*****lniete.

Gość gość
P*****lnięte bo chcemy równych praw? Nie rozumiem kobiet które nie czują się feministkami, mój chłopak który też jest feministą też tego nie rozumie, antyfeminizm to jakaś choroba, to się powinno leczyć.

Gość gość
Zobacz co feministki odstawiają za himery a następnie zastanów się, czemu nie cieszą się szacunkiem...

Gość gość
A feministka ciągnie druta?:-P

Gość gość
Może dlatego,że niektóre fepministki pod płaszczykiem walki o równouprawnienie propagują również nienawiść do płci przeciwnej i religi zwłaszcza katolickiej.

Gość gość
*feministki.

Gość gość
Bo ludzie nie rozumieja definicji feminizmu i widzą tylko skrajny odlam wariatek który pokazuje telewizja i myślą że to prawda opisująca całość feminizmu. To tak jak z islamem. Polacy myślą że islam = terroryści, a przecież to też radykalni psychiczni fanatycy. Tak samo jest z feminizmem

Gość gość
Antyfemityzm to choroba? Fanatyczny femenizm chyba bardziej.

Gość gość
Feministki są fe!

Gość gość
Ponieważ Polacy to wyjątkowi ignoranci i 90 % z nich nawet nie wie co to feminizm, ale krytykują. Jak wszystko zresztą.

Gość gość
Do gość 12:31 To kler bez przerwy atakuje feministki z ambony, one tylko się bronią. Mają pokornie znosić obelgi i wyzwiska?

Gość Polak pijak katolik patriota
Bo kurwa miejsce baby jest przy garach ma mi kurwa gotować donosić piwo i ruchać się ze mną kiedy mam ochotę baby się rozwydrzyły zachciało im się równouprawnienia miejsce baby jest w domu i ma mi służyć robić loda kiedy chcę bo inaczej jej wpierdolę to zaraz się kurwie feminizmu odechce

Gość gość
Wy walczycie tylko o te j****e skrobanki, o nic innego. Was nie interesuje kwestia zapobiegania ciąży i odpowiedzialnego rodzicielstwa tylko skrobania od razu. Nie walczycie o to żeby ułatwić kobietom powrót do pracy, o żłobki i przedszkola. Kobiety chca rodzic a nie sie skrobac ale wy macie w d***e to, że te kobiety nie moga w spokoju rodzic bo np musza pracowac, nie maja jak wrocic do pracy, maja malo pieniedzy. Jestem kobietą ale absolutnie nie chce być utożsamiana z tym środowiskiem i całymi tymi skrobankowymi marszami. A już opowiadanie o skrobankach z użyciem wieszaka jest absurdalne, kobiety to nie te czasy. Większość pań na tych marszach to jakieś lesby a ich temat skrobanek dotyczy w mniejszym stopniu niz dotyczy klechy. To całe środowisko jest po prostu śmieszne że swoimi niesmacznymi transparentami z c****i, obleśne wręcz. To jak wy czasem wyglądacie na marszach każe mi sądzić że kobiety są rzeczywiście w jakimś stopniu upośledzone umysłowo.

Gość gość
Tak jak ktos wyżej pisał, ludzie kojarzą feminizm z tymi p********i babami, które mowia w programach na zywo, ze przeprowadza aborcje domowa w wigilie i tym podobne. Z tego co pamietam ona powiedziała nawet, ze "zeby było śmieszniej" to zrobi to w wigilie:O Sorry, ale to poniżej żenady; jestem kobieta i opowiadam sie za legalna aborcja, ale nigdy nie wyrazilabym sie tak jak ta pani wyzej wspomniana:O przeciwnie - dla wielu kobiet to dramat stanąć przed takim dylematem i raczej nie chciałabym musieć podejmować takiej decyzji... Po prostu ludzie kojarzą sobie feminizm z tymi kretynkami walącymi szit trzy po trzy, te z namalowanym sercem na głowie i jej podobnymi i jest, jak jest... :O One tylko maca; tak jak Przybyszka - akurat kiedy kobiety walczyły, zeby nie odbieram im prawa do legalnego usunięcia w trzech dramatycznych przypadkach - to ona akurat wtedy wyskoczyła, ze pojechała zrobic na Słowację, bo ja rzekomo antykoncepcja zawiodła, a nie chce zmieniać swojego mieszkania na większe - tylko zaszkodziła i wywołała gownoburze.

Gość prawi 124
feministki za wszelką cene próbują być lepsze od innych kobiet to znaczy wychodza przed szereg i domagają sie większych praw dla siebie od innych ciężko pracujących kobiet.. 90 % feministem nie ma urody, nie ma żadnych zalet dlatego próbują iść na skróty, bo normalną scieżką nie miałyby na to szans . tak samo jak sportowiec ktory bierze sterydy idzie na skróty tak samo feministki to zwykle szczekające dziwwki ..

Gość gość
Tylu gwałcicieli nawet po udowodnieniu winy dostaje jakieś śmieszne wyroki. Gdzie są wtedy feministki?

Gość gość
Bo ludzie nie rozumieją, że mieć prawo to nie to samo co musieć - prawo np do aborcji nikogo do niej nie zmusza, ani nie zachęca. Poza tym feministki walczą o to, żeby kobieta i facet na tym samym stanowisku zarabiali tyle samo, a nie facet-programista 12 tysi a kobieta w tej samej firmie robiąca dokładnie to samo 8 tysi bo to baba :/ to niesprawiedliwe! Ale kobiety same siebie w d**e kopią i zamiast się popierać jeszcze sobie dowalają żeby tylko kościół=faceci byli szczęśliwsi!

Gość gość
Ja jestem za prawami kobiet, ale nie za tym, zeby facet sie ze mnie śmiał, ze skoro mamy równouprawnienie to moge sama wnieść kanapę na 3 piętro:D

Gość gość
Feministki nie walczą o równouprawnienie tylko o to żeby kobiety traktowano ulgowo.

Gość gość
gość dziś odnoszę wrażenie że to jednak ty jesteś upośledzona tu nie chodzi o skrobanie, a o prawo do SAMOSTANOWIENIA i bardzo dobrze, że z klechami walczą. to ognisko wszelkiego zła i ograniczeń, dla nich kobieta jest podczłowiekiem

Gość gość
Dlatego, że nie mają pojęcia czym jest feminizm, co widać powyżej. Dla większości osób to zwolenniczki aborcji, które traktują aborcję jak polkniecie tabletki tudzież środek antykoncepcyjny (nieważne, że w zasadzie takie kobiety nie istnieją). Do tego obowiązkowo nie noszą stanikow, mają wąsy. Nikt takich nie widział, ale każdy powtarza ten wyświechtany stereotyp.

Gość gość
Samostanowic to możesz o sobie kupując paczkę prezerwatyw lub pudełko tabletek. Przecież one sypiają same ze sobą albo zabawiają się z własnym palcem, z tego dzieci nie będzie, nie bójcie się skrobanka wam nie będzie potrzebna drogie feministki.

Gość gość
feministki to lesbijki