Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Polacy faceci są tacy obrzydliwie skapi?

Polecane posty

Gość gość

Coraz częściej widzę że wielu wykluca się nawet o głupią kawę , Polacy są brzydcy jak Ukraińcy i skapi jak Niemcy najgorsze combo

Gość prawi 124
nie mają kasy ..

Gość gość
bo o prace ciężko

Gość gość
Pracy dla facetów jest od groma tylko im sie po prostu nie chce pracować!!!

Gość gość
Weź już, ku'rwa, nie zmyślaj. Spotykam się z polskimi facetami i każdy stawia kawę czy pizzę, czy coś tam. Przepuszczają w drzwiach, dosuwają krzesło, a niektórzy jeszcze mają ten stary zwyczaj całowania w dłoń. W Szwecji czy Norwegii takich zwyczajów nie ma, ba tam kobieta płaci za siebie sama na randce i to jest standard. Gdyby facet w Szwecji chciał za kobietę zapłacić ta by się obraziła, uznałaby to za cios w jej godność. Więc jak widzisz nie jest tak źle u nas.

Gość gość
Serio ? Bo za mnie mój chłopak nigdy nie zapłacił , mało tego wylicza mnie z każdego grosza

Gość gość
to nie polacy to arabowie

Gość gość
Pracy dla facetów jest od groma tylko im sie po prostu nie chce pracować!!!

Gość gość
To ty nie zmyslaj, rozmawiałam kiedyś z norwegiem przez czat i oni mówią że ciężko poderwać norwezke bo one wymagają bardzo drogich prezentów , dlatego norwedzy którzy nie mają pieniędzy na norwezke sprowadzają sobie filipinke albo ukrainke bo są tańsze

Gość gość
bzdura kompletna. Wydawałem więcej na nią niż na siebie. Moja jedna szafka, a ona całe regały z szafami.

Gość gość
Finka mi mówiła że tam seks jest wagę złota hajs mają ale seksu im brak

Gość gość
Niemcy nie są skapi, moze oszczedni, chociaz ja znalam bardzo rozrzutnego i hojnego Niemca. Ukraincy to najgorsze co moze byc, Polacy sa jednak przystojniejsi, przynajmniej niektorzy. Jeśli chodzi o skapstwo, to takie zle wychowanie wyniesli z domu, jak facet ma weza w kieszeni to znaczy, że albo jest biedny, niezaradny, malo zarabia albo mamusia/zona trzyma lape na jego kasie

Gość gość
Mamy rownouprawnienie wiec kazdy placi za siebie. A skapa to jestes ty bo nie.chcesz placic za siebie.

Gość gość
Dlatego brakuje im ludzi, sprowadzaja arabow by miec wieksze zaludnienie

Gość gość
Taki sam mezczyzna ale niemiec oszczedny a Polak skapy. Wy macie jakas dziwna paranoje, ze jak ktos jest z zachodu to jest lepszy. Z tym trzeba do lekarza.

Gość gość
Ja mam taka dewize, jak ide na pierwsze spotkanie z internetu, to jest zapoznawcze jak facet jesy totalnie brzydki to od razu go olewam i nie tracę na takiego czasu. Jak fajny to idę z nim gdzies gdzie jest cos co lubię do picia, zamawiam to co lubię i płacę, a jak on sie zaoferuje to miło. Po prostu dziewczyny nie dawajcie szans pasztetom, bo potem bedziecie żałować że zmarnowalyscie czas i pieniądze, a on brzydki i burak, lepiej chodzic na randki z wysokimi przystojniakami. Oni zreszta tez zwykle sa kulturalni i płacą za kobiete

Bo jesteś samolubną lewą do roboty materialistką i dobrze Ci tak! Obyś została starą panną bez grosza przy duszy, żebrzącą na ulicy! Jak PO wróci do władzy to Wam darmozjady zabierze te zasiłki, 500+ i inne!

Gość gość
wez się do roboty to nie będziesz musiała żebrać.

Gość gość
Mój ex na trzeciej randce chciał żebym mu chleb kupiła i lody postawiła ( nie chodzi o sex ;))

Gość gość
16:18 o tym właśnie mówię , w krajach arabskich i Azji facet musi sfinansować wesele i kupić dom żeby wogole że ożenić a Polacy by gowno spod siebie zjedli , zgadzam się z dziewczyną u góry jak chodzić na randki to z bardzo przystojnymi i wysokimi bo jak facet jest chamski brzydki i skapy w pakiecie to już dno dna

Gość gość
I niestety Ukraińcy często są przystojniejsi od Polaków a Rosjanie to już Wogole kosmos w porównaniu do naszych , mają małe nosy , szerokie migdałowe oczy , są często wysocy i zdarzaja się boscy bruneci bo się mieszali z tatarami

Gość gość
Rosja to taki kraj ze tam jest masa brzydkich ale też masa boskich dosłownie facetów , widziałam kiedyś w połowie Rosjanina w połowie osetynca i był autentycznie najprzystojniekszym mężczyzna jakiego widziałam