Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak wygląda półka zadbanego i świadomego mężczyzny

Polecane posty

Gość gość
Ty zabawny hipokryto. Nie porównuj zegarków z manufaktury, która ma największy wkład w światowe zegarmistrzostwo do jakiegoś taniego dziadostwa na bateryjke.

Gość gośćMonia
Aha i dodam jeszcze, że mój Mężczyzna na swojej PÓŁCE trzyma smoczka dla Synusia, rozpiskę naszych badań, plany na wyjazdy, to dopiero jest ŻYCIE! Zamiast fotografować te kupę drogiego szkła pomyśl, czy to wszystko ma sens? Do trumny to zabierzesz? A masz dziecko, żeby się pochwalić? Posadziłeś drzewo? Wybudowałeś tą swoją luksusową rąsią dom jak mój Mąż? Czy tylko siedzisz i fotkujesz te swoje nic nie warte graty? Mój Mąż potrafi zapłakać ze szczęścia, kiedy leżymy razem na trawie. I takie chwile się liczą. Ten zegarek nie opowie przyszłym pokoleniom, kim byłeś. Dlatego spadaj z kafe, jak i ja to zaraz uczynię i zacznij żyć, chłopie.

Gość gość
Ten zegarek może opowiedzieć historię życia przynajmniej dwóch pokoleń, a Ty tu pieprzysz o jakiejś męskiej p*****e placzacej na trawie.

Gość gośćMonia
No i widzisz. Zakochany jesteś w materialnych rzeczach. A mój Mężczyzna to IDEAŁ. Mężczyzna, który zbudował domek własnymi rękoma, był ze mną przy porodzie, kocha, wychowuje nasze dziecko, nie dba o metki, choć stać Go na wiele. I dlatego jest tak Z***BIŚCIE męski, bo założył fejsa tylko po to, żeby POSZPANOWAĆ życiem! A nie gadżetami. I dlatego Ty drżysz, czy Ci ktoś tego zegareczka nie ukradnie, podczas gdy my drżymy wyłącznie o siebie. I mam dreszcze, kiedy myślę o moim Mężczyźnie a kiedy widzę Twoje posty, ogarnia mnie przerażenie, smutek i żal. Marnujesz się, chłopie. Pieniądz donikąd Cię nie zaprowadzi. A na pewno nie do tak fantastycznej laski jak np ja :)

Gość gość
Monia nie skichaj się. Byłam nawet za...dopóki o tym fejsie nie przeczytałam. Prawdziwa miłość się nie chwali. Żenująca jesteś.

Gość gość
no na pewno nie polskiego faceta

Gość akiimuszki666
Zegarek niezly..

Gość gość
Monia nie pochwalam autora tematu ale robisz się żałosna swoimi przechwalkami. Idź do dziecka i do męża a nie kłócisz się z chłopakiem na kafe..........

Gość akimuszki666
Niie wiem co wam nie pasuje? perfumy z wyzszej polki, czy zegarek za 7000 tysi.. zgaduje jego cene moze byc wart znacznie wiecej,-.

Gość gość
Pieczenie o***tu i wylewanie swoich złości za życiową nieporadnosc nabiera charakteru groteski lub jakiegoś kiepskiego żartu. Tak, wasze życie to kiepski żart, i stąd to p********ie. Jeśli w wieku 30 lat dorobilem się tylu fajnych gadżetów to pomyślcie sobie czym będę mógł się pochwalić po 40tce? Każdy ogarnięty życiowo facet może pochwalić się podobną kolekcją. Nie robię tego żeby polechtac swoje ego tylko po to żeby być przykładem dla młodszego pokolenia, które musi sobie zdawać sprawę z tego że pieniądze szczęścia nie dają, ale ułatwiają życie. A życie ma się tylko jedno. Narka życiowe przegrywy :D

Gość gość
Ty masz gadżety a mój mąż ma 29 lat i 4 cudownych synów także to Ty przegrałeś zycie bo tylko gadżety po tobie zostaną

mam identyczną szczoteczkę do zebów, soniczna philips z 5 trybami clean white polish gum care sensitive :D🖐️.

Gość gość
A cóż za problem kupić podróby (zegarek też), ustawić w szafce wynajmowanego na spółę pokoju i wyobrażać sobie jakie haj lajf się ma :D

Gość gość
up :classic_cool:

Gość gość
Podbijam :D

Gość gość
Ideał mężczyzny. :) Nie to co te męskie peezdy z kafe :o