Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po laparoskopii cykle bezowulacyjne.Miala któraś ?

Polecane posty

Gość gość

Witam.W styczniu dokladnie mialam zabieg a dzis mamy maj i nadal cykle bez owulacji.W marcu bylam na kontroli takze widziala , ze nie ma pęcherzyka.Mowila , ze jajniki zostaly wyluszczone wiec moze tak byc - ale zeby tak dlugo? Cykle mam od 28 do 34 .Teraz 23 mi sie juz zaczelo ( plamienie ) a 24 dc dostalam okres.Jeszcze tak wczesnie nigdy nie dostalam.Dodam , ze brzuch mnie nie bolal ani wzdec tylko piersi nabrzmiale i klucie jajnikow.Tak bym chciala zostac w koncu mama a tu nic :-( Zadnych hormonów nie dostalam.A do lekarza mialam przyjść za 2-3 mies jak z obu stron bede miala owulacje.Ale jak ja dalej nie mam owulacji to ile mam jeszcze czekac az na nowo torbiele powstana :-(

Gość gość
Ja miałam bezowulacyjne ale przed laparo. Później wróciło wszystko szybko do normy. MOże warto zmienić lekarza?

Gość gość
Fajna lekarka bo wiedziala gdzie najlepiej isc na zabieg i w ogole ale mogla mi przepisac cos tymbardziej ze w drugim cyklu bez owu bylam u niej.Kolejki sa do niej a ja nie mam czasu bo trzeba działać by fasolka sie pojawiła.Myślałam zeby brać castagnusa moze by uregulowalo.Ja cykle przed laparo mialam z owulka ale nie moglam zajść w ciaze bo mialam polipa na szyjce.Myślałam ze teraz bedzie juz tylko z gorki :-(