Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja po randce. Czy zrobiłam cos nie tak?

Polecane posty

Gość gość
Ona chciała mu dać kosza, bo przecież on do niej nie pasuje a on powinien skamleć o szansę, a tu ciach on ją olał! Trzeba to opisać na forum pożalić się, tak nie może być, taki namlas mieszkający z matką nie chce mnie, kobiety zaradnej rozrywkowej z dobra praca i mieszkaniem, to skandal.

Gość gość
Tak z ciekawości. Dziewczyny dlaczego umawiacie się z facetami, którzy mieszkają z matkami?

Gość gość
Gość z 10:12 autorka raczej pytała gdzie popełniła błąd a nie zalila się że mamlas bez mieszkania chyba że coś mi umknęło.

Gość gość
Ja tez po 30, ale juz wyroslam z dzwonienia jako pierwsza do facetow, po pierwszej randce. Do tego przepraszanie go .. dziewczyno masz Ty honor? :o Nie wiem tez czy wiesz, ze wiekszosc ludzi niby "wolnych", idzie na randke z roznych, czesto zlych powodow (była, zona, kochanka, a moze caly tabun chetnych dziewczyn, a typ sie rozglada, ktora najlepsza) i nie licza sie z uczuciami potencjalnej nowej osoby.

Gość gość
Z ostaniego wpisu wynika,ze w ogole nie powinno się chodzic na randki,bo wszędzie podstęp. Wyluzuj z tym czarnowidztwem.

Gość gość
Ale ta była to podobno była tylko wymówka.

Gość gość
Kùrwa jeśli piszecie z kimś w necie to się umawiajcie od razu przed ołtarz, ślub i koniec. Nie ma możliwości by ktoś komuś nie odpowiadał, jak jest randka to ma byc ślub, to była kùrwa tylko jedna randka a wy się tu rozpisujecie, panna mu nie przypasowala i tyle, on jej też. O czym mowa?

Gość gość
O to chodzi o to chodzi

Gość gość
Do osoby z 10:44 - ty tez z ksiezyc spadlas? :D

Gość gość s
A propos która by chciała na pierwszej randce od razu po seksić?

Gość gość
No przecież o tym piszemy. To było tylko jedno spotkanie. A koleś dzwoni do niej z gadka jakby chciał brać rozwód w małżeństwie.

Gość gość
Albo autorka ma pecha albo coś z nią nie tak ze tak kiepskich kandydatów na randkę organizuje. Z tego co napisała facet nieogarniety życiowo, mieszkający z matką na randce gzdajacy o polityce, nie doceniając że dziewczyna jest miła i pyta czy dotarł do domu a na koniec dzwoniacy do niej po czasie że nic z tego nie będzie bo ma dziewczynę. Może pora zacząć rozglądać się za normalnymi to i sytuacje się zmieni a i powodzenie będzie lepsze

Gość gość
Beznadziejny ponoć facet nie chce rozgarniętej i zaradnej kobiety, wniosek - ona musi być cholernie brzydka.

Gość gość
Bo Topic obok piszą że podobno faceci rizgarnietych i zarabiających nie chcą.

Gość gość
Ucierpiało ego autorki i tyle.

Gość gość
Autorko nie wiemy co było przyczyną takiego zachowania bo nie byliśmy, z tobą na tej randce. Może mu się coś nie spodobało, może faktycznie ma dziewczynę a może wstydzi się że nie ma jeszcze mieszkania. Tego nie wiemy i trudno tu gdybac. Dziwne tylko jest to że zadzwonił dopiero po takim czasie i że jak mu powiedziałaś że nic nie oczekujesz to stwierdził że się jeszcze odezwie. Skoro jest taki konkretny i lubi sprawę stawiać jasno to powinien zakończyć definitywnie znajomość. Pamiętaj tylko o jednym . Utnnij definitywnie temat. A jak będzie jeszcze kiedyś dzwonił czy pisał to powiedz ze nie masz ochoty już się spotykać albo po prostu nie odbieraj telefonu.

Gość gość
Ego autorki na pewno ucierpiało a wasze by nie ucierpiało?

Gość gość
Ja prdl jaki koleś :D skąd wy takich wynajdujecie?

Gość gość
Na moje oko to koleś jest jakiś psychiczny. Kto normalny wydzwania do laski po takim czasie aby zerwać coś co jeszcze się nie zaczęło???

Gość gość
Koleś zachował się okej, nie chciał żeby dziewczyna narobiła sobie nadziei. Teraz ona oczywiście niby nic od niego nie chciała, ale co ma pisać...

Gość gość
Ja od takiego gościa chyba też bym nic nie chciała......

Gość gość
15:22 z czym nie zachował ok. Ze czekał tyle czadu aby zadzwonić do laski która już zapomniała że na randce była? Nie rób śmiechu

Gość gość
Wujek dobra rada. Na następny raz nie mówcie facetom ile zarabiacie jakie mieszkania i samochody macie. Proste.

Gość gość
Koleś który spotyka się z inną mając dziewczyne moim zdaniem nie jest ok ale ja chyba staroswiecka jestem

Gość Pomponikrozowy
5 stron rozkminy na temat idioty, ktory nie miał na tyle klasy bądź ogłady, aby podziękować autorce za miłe spotkanie.

Gość gość
Raczej o idiotce, którą boli to, że chłopak dał jej kosza.

Gość gość
Jak dla mnie to autorka wychodzi na tym 1"do, 0. W końcu rozstała się z klasą, a facet nie umiał nawet podziękować za poświęcony czas i spotkanie, miał dziewczyne i mieszkał z matką.

Gość gość
Koleś nienormalny i po co ta rozkmina

Gość gość
Zero kultury.