Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie jakichś metali?

Polecane posty

Gość gość
Już parę razy rozmawialiśmy na forum o tym i wiesz co? Przykry jesteś. Tyle osób rzucalo propozycjami nowej, ciekawej muzyki, koncertów, festiwali. Co ty robisz? Siedzisz w domu i jęczysz, że metal umarł podczas gdy prawdziwi metale dalej sluchają tej muzyki, bawią się na koncertach i mają się świetnie.

Gość gość
dziewczyna: kochana poczytałem trochę Twoich wypowiedzi i jesteś mocno konserwatywna. Facet nie powinien prać, bo to niemęskie. Sam piorę i sprzątam i uważam, że jest to normalne. Ale ja mieszkam sam i w ogóle wszystkie rzeczy domowe robię sam.

Gość gość
jakbyś poczytała trochę o muzyce której słucham, to byś wiedziała, że to zwykle zespoły bardzo odległe od metalowego mainstreamu.

Gość gość
Tak, 5 tych samych zespołów od kilku miesięcy wpisujesz. To Twój wybór, że w kółko słuchasz tego samego i masz gdzieś jak scena się rozwija.

Gość gość
dziewczyna: a nie masz /miałaś jakichś skłonności samobójczych?

Gość gość
Nie kłóćcie sie, misie słodkie:classic_cool: Czy to wazne kto pierze czyje majtki? :D🖐️

Gość gość
z tych co wypisałaś lubię Neurosis i Nocturnal Depression, niektórych nie znam, nie słyszałem. Tobie polecam Candlemass, jeden z moich ulubionych zespołów, królowie klasycznego doomu.

Gość gość
Dziewczyna_z_szafy dziś - reprezentuję zupełnie inne podejście do muzyki, ale w 100% zgadzam się, że jak komuś zależy to życia nie starczy żeby przesłuchać wszystko co już istnieje. O ciągle wychodzących nowych płytach nie wspominając.

Gość gość
a znasz się na gatunkach muzycznych?odróżnisz metal od metalu industrialnego albo Industrial rocka

Gość gość
dziewczyna: oj, nie pozwalaj sobie,:) Slayer nie jest komercyjny, przynajmniej kiedyś nie był. Część z wypisanych przez Ciebie zespołów będę musiał posłuchać, bo mogą być ciekawe.

Gość gość
Można kupić majtki ze slayera, jak to nie jest komercja to co nią jest? Jajo z tej strony jak ktoś mnie kojarzy.

Gość gość
myślę, że odróżnię:)

Gość gość
jak masz fajny tyłek, to chętnie zobaczę Cię w stringach ze Slayerem:) Sama muzyka Slayera nie jest komercyjna, chociaż koszulki dobrze się sprzedają.

Gość gość
wszystko co ma się podobać większej ilości ludzi jest komercyjne. Każdy muzyk który chce zarabiać na swojej muzyce jest komercyjny. Do tego ludzie są często najlepszymi krytykami, to chyba Manson dobrze podsumował "będąc artystą słuchasz tego co ludzie mówią na temat twojej sztuki bo chcesz być w tym dobry, musisz więc słuchać krytyki".

Gość gość
dziewczyna: ja miałem kilka epizodów w życiu, po których chciałem skończyć ze sobą. Nie było to wesołe,dalej nie wiem, jak potoczy się moje życie, a mam już 35 lat.

Gość gość
łoo to jeszcze młody misiu jestes, ja skoncze w tym roku 37

Gość gość
ale Slayer nie jest komercyjny w takim sensie, że nie upraszcza swojej muzyki jak np Metallica, która w pewnym momencie w ogóle przestała grać thrash, zaczęła grać bardziej rockowo, żeby zyskać szersze grono odbiorców.

Gość Jajko Pisanka
Byłeś z tym u psychologa? Całkowicie poważne pytanie.

Gość gość
nie byłem, jakoś nie ufam psychologom.

Gość Jajko Pisanka
To, że muzycy zmieniają styl grania nie znaczy, że robią to tylko dla pieniędzy. Wiele osób krytykuje Slayer'a między innymi za to, że od lat grali na jedno kopyto. Wszystkim nie dogodzisz. chociaż ja Slayer'a w ogóle nie lubię

Gość gość
jajko: a lubisz King Crimson?

Gość Jajko Pisanka
Nie, nie moja bajka.

Gość Jajko Pisanka
Powinieneś jednak z kimś o tym pogadać, takie myśli mogą się nasilać.

Gość gość
dziewczyna z szafy: a ile masz lat? jesteś sama? jajko: to mój ulubiony zespół rockowy, płyty z lat 70. z Robertem Frippem są magiczne. Daj sobie szansę i wejdź na zamek karmazynowego króla, a będziesz tam chciała być już zawsze:)

Gość Jajko Pisanka
Już kiedys mi to polecałeś. Nie podoba mi się po prostu :P

Gość gość
jajko: wiem i boję się tego. dziewczyna: jakie to były silne przeżycia?

Gość gość
jajko: sorry, że się powtarzam. Jestem zakochany w tej muzyce od lat:) i polecam ją wielu osobom. Co Ci się w niej nie podoba?

Gość Jajko Pisanka
To tego tak nie zostawiaj, jak pojawiają się myśli samobójcze to warto szukać pomocy

Gość gość
jajko: popisałabyś o tym na privie np jutro?

Gość gość
Ogolnie brzmienie, po prostu nie mój styl. Ja słucham trochę innej muzyki, a z prog rockiem mam raczej na pieńku - mało co mi się z tego gatunku podoba. Ciężko mi nawet podać nazwę zespołu który by mi się podobał.