Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koszenie trawy w 38 tyg ciazy przesadze?

Polecane posty

Gość gość

No szlag mnie trafia... maz nie ma kiedy wynosić trawy. Ogród juz wygląda fatalnie. Myślicie że za bardzo przesądzę? Mam zamiar kości bez kosza z napędem. Ewentualnie kosiarkę odpali mi sąsiad.

Gość gość
Jak masz prowadzić kosiarkę tylko to nie widzę problemu ... :)

Gość gość
No nie wiem. Zależy jak wielki to połać ziemi jest. Ale jak nagle poczujesz przedwczesne skurcze to do siebie tylko miej potem pretensje.

Gość gość
Zaplać lepiej jakiemuś nastoletniemu chłopaczynie żeby to zrobił

Gość gość
Tylko 3 hektary, ale mam kosiarkę i kunia. Kosą bym nie dała rady.

Gość gość
Jak teren w miarę równy, trawa nie po kolana, a kosiarka bez kosza z napędem, to trochę tak jakbyś na spacerze była. Tylko przerwy rób częste na odpoczynek i nie napieraj za bardzo na kosiarkę. A, no i mam nadzieję, że nie hektar do skoszenia.

Gość gość
Kosiarka z napędem bez kosza. Trochę kosilam... dziś rano na wkładce miałam taką gęsta wydzielinę tak jak by żółta. Myślicie że to czop?

Gość gość
Czop to galareta , nie śluz

Gość gość
Jakie przedwczesne skurcze? 38 tc to ciąża donoszona, więc nawet jeśli wysiłek wywolalby skurcze to przecież dalej wszystko ok.

Gość gość
Koś. Rób co chcesz. Teraz ciąża jest już donoszona, więc jeśli zacznie się akcja porodowa to tylko się cieszyć.

Gość gość
oszalałaś? Ja bym raczej nie kosiła a co jeśli byś się potknęła lub coś? to nie jest bezpieczne. Ja nie lubię nieskoszonego trawnika więć mąż dla mojej wygody kupił robota wipera sam kosi trawę ja go włączam i nigdy nie pomyślałabym żeby w 38 miesiącu za kosiarką biegać. zlituj się.

Gość gość
Jak skoszony ogród jest dla ciebie ważniejszy niż bezpieczeństwo dziecka, to koś. W końcu nie mogą przecież sąsiedzi mówić, że macie zaniedbane wokół domu.

Gość gość
gość wczoraj oszalałaś? Ja bym raczej nie kosiła a co jeśli byś się potknęła lub coś? to nie jest bezpieczne. Ja nie lubię nieskoszonego trawnika więć mąż dla mojej wygody kupił robota wipera sam kosi trawę ja go włączam i nigdy nie pomyślałabym żeby w 38 miesiącu za kosiarką biegać. zlituj się. xxxxxxxxxxxxx Tylko się nie zesraj:O

Gość gość
gość 2018.08.08 prosiłabym trochę grzeczniej przede wszystkim. Chyba mogę wyrazić swoją opinię, prawda? Uważam , że koszenie w ciąży, szczególnie w tak dalekim miesiącu trzeba sobie odpuścić. Niech mąż skosi, brat czy ktokolwiek inny ale nie kobieta w prawie zaawansowane ciąży

Gość gość
Dziewczyny czy wy nie przesadzacie? Ja mam gospodarke,nikt za mnie nie zrobil nigdy nic i urodzilam o czasie zdrowe dzieci wiec nie przesadzajcie