Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie kumam laski

Polecane posty

Gość gość
Dalsza strona? Czyli seks i po prostu związek

Gość gość
:) nie no serio nie wiem - napisz:) co tam chciałeś/aś przekazac?

Gość gość
hahahaha - dobre z tym łączeniem kropek:)

Gość gość
Ale jesteście durni ,współczuje ! facet zawsze myśli h...

Gość gość
nie zawsze - tyle że jak angażuje się mocniej to wy i tak takiego faceta olewacie. wy same szukacie takich prostackich facetów a potem płaczecie - i same zmuszacie swoim zachowaniem porządnego kochającego faceta by stał się zimnym, bezwzględnym i myślącym przyrodzeniem draniem. No bo ile można czekać i mieć nadzieję która wiadomo czyją jest matką.

Gość gość
Też tak miałem, kobitka stwierdziła że szukała romansu ale wirtualnego, jak nalegałem na spotkanie to było dla niej za dużo i uciekła.

Gość gość
Rozmawiaj i zobaczysz co dalej.Jak zostawisz to twoja sprawa.Facet się nie poddaje

Gość gość
jak można mieć wirtualny romans? lol dla mnie ktoś taki to kompletny creep, nic nie zastąpi prawdziwego uczucia, spotkań, pocałunków, przytulania. Takie laski się omija szerokim łukiem bo widać że mają problemy same ze sobą i nic dobrego z tego nie wyniknie.

Gość gość
dziś ale ty miałeś prostą sytuację - tutaj laska sama nie wie czego chce, z jednej strony chce przyjaźni, z drugiej wysyła fotki, słodzi i chce spotkania. Można dostać kręćka.

Gość gość
szuka virtual frienda - czyli friendzone niestety,chłopie. Daruj ją sobie,bo nic dobrego ci z tego nie przyjdzie.

Gość gość
tak chyba zrobię, teraz dopiero dostrzegam że ona chyba jednak chciała tylko przyjaźni. spotkanie też miało być chyba tylko w charakterze niezobowiązującym - szkoda bo jest fajna, w miarę ładna wygadana i inteligentna.

im bardziej sie bedziesz narzucac tym bardziej nie bedzie chciala...niestety taka jest prawda. Lepiej sobie odpuscic. Napisz , ze moze na Ciebie liczyc jak chce pogadac, zostaw otwarta furtke a sam poszukaj kogos kto chce zwiazku..

Gość gość
gadał już raczej też nie będę bo się boję że już za głęboko w to uczuciowo wdepnąłem - przynajmniej tak mi się zaczyna robić cos czuję. I nie to że jestem zły tylko po prosu trochę zawiedziony i zaskoczony - a w sumie też nie oczekiwałem od niej nie wiadomo czego tylko z tym spotkaniem wysłała mi sygnał który kompletnie już zaburzył moje rozumowanie.

Gość gość
widac gadala bo sie jej spodobales na poczatku a pozniej moze sie rozmyslila - mysli o bylym porownania, albo stwierdzila ze wolalaby jednak kogos lepszego. Czesto tez kobiety wchodza tam podbudowac swoje ego a nie kogos poznac. Bys sie zdziwil ile wariatek czeka na ksiecia a w miedzyczasie gada z facetami ktorych kijem przez szmate by nie dotknely. Jak nie chce sie spotkac to troche ciezko bo wiadc nie jest przekonana. Ale moze jej przejdzie choc zle to troche wrozy.

Gość gość
lol ale ona właśnie chciała się spotkać - tylko po co?Skoro chce przyjażni?

Gość gość
Bo są walniete, ta od wirtualnego romansu też zarzucała mnie fotkami, godziny rozmów na Skypie, a jak się umówiliśmy na wycieczkę i pojechałem po nią to zeszła pogadała ze mną 2 min i uciekła. Potem napisała że chciała się zakochać, mieć bratnią duszę do rozmów ale nic realnego, bo ma dziecko i woli by było jak jest. Chce faceta z ekranu. One chcą być kochane nie dając nic w zamian.

ja ja rozumiem bo tez tak mam po dlugim zwiazku i trudnym rozstaniu. Myslalam , ze minelo pol roku i fajnie zaczac myslec aby ukladac zycie na nowo. Mimo wszystko wewnetrzny uraz i strach nie pozwola. Moze miala tak samo ? Myslala , ze juz jej przeszedl tamten a potem okazalo sie , ze nie.. Nie przejmuj sie nia ....znajdz dziewczyne ktora jest gotowa na zwiazek a byc moze ona przemysli i sama sie odezwie.

Gość gość
sama nie wie czego chce - laska jak chce faceta i jej się podobasz komunikuje to nazbyt jasno - nie dosłownie ale na tyle wyrażnie byś mógł się domyślić. A ta tutaj u ciebie raczej szuka przyjaciela - jak chcesz nim być to ok, jak nie to daj sobie spokój, nerwów, czasu i zdrowia szkoda, wiem bo przerabiałem.

Gość gość
friendzone - najgorsze co może spotkać samca:)

Gość gość
a jaki byłeś na początku? Jak nieustannie miły, słodziłeś to po czymś takim każda się nudzi - one lubią emocje,nie rozumują racjonalnie tylko emocjonalnie ,chłopie mój kuzyn to 100 proc. s...yn co jak trzeba sprawia że płacza, wk...a się ,cieszą i chcą seksu:) Kobiet miał na kopy i to naprawdę super laski . A ja spokojny, ułożony i miałem może tych lasek z 4y tylko. Tak to działa niestety - nie nadskakuj,nie biegaj, bo szybko się znudzi.Dawaj wulkan uczuć i na nic nie patrz - nie wyszło trudno,idź dalej.

Gość gość
dokładnie - bądź takim subtelnym sk...elem zaraz ci będą z ręki jadły:) Te tutaj ci napiszą że nie ale życie pokazuje zawsze inny scenariusz - znałem laskę co wolała być z kolesiem który zabrnął w długi i ta jeszcze pomogła mu je spłacić a on i tak ja kopnął w dooope. Sam wiec widzisz to są irracjonalne istoty. Dlatego chyba właśnie spokojni faceci są sami lub idą na mnichów;)

Gość gość
Subtelny s******l :D jak dobrze że nie mam takich problemów... Aż wam współczuję jak czytam różne trudne sprawy.

Gość gość
jak ktos pisze by byc sk..synem i to ma byc metoda to naprawde powinien sie leczyc na glowe jesli to dziala na jakakolwiek kobiete. Prawda jest taka ze po prostu ci chamscy faceci maja super wyglad sa po prostu przystojni a zakochana kobieta to ma rozumu tyle co nic wiec to co wybaczy przystojnemu ciachowi w ogole nie przejdzie u takiego przecietniaka jak wy. Wiec juz sie nie osmieszajcie tymi radami. Sam mam kumpla chama to tylko uroda pozawala mu na takie zachowanie bez niej bylby tylko grubianskim cieciem tak sie zachowujac.

Gość gość
Jej napisał ze piękna a nam ze d**y nie urywa widocznie laska mądra i coś jej w tobie nie pasuje i dobrze czuje kobieta.

Gość gość
Panowie czytam tych waszych pogladów na temat kobiet to stwierdzam iż musicie dorosnąć! Bo mnie musi szanować i kochać a ja dam to samo.

Gość gość
Ktoś z zazdrość i i źle doradza ,pewnie sam tak ma Chłopie sam zdecyduj co serce podpowiada

Gość gość
a co miałem napisac? Że jest super piękna? U takich laleczek nie mam szans, sam to dobrze wiem ,ale spoko - biorę to na klatę, jestem facetem co twardo po ziemi stąpa. Ona z urody jest przeciętna, taka subtelna, mega brzydka też nie jest - i dlatego ją polubiłem, bo jest dojrzała, po przejściach, nie idealizuje życia. Ale mi to nie przeszkadza - polubiłem ją za jej wnętrze. Ale też nie chcę się upokarzać i latać a nią bo nawet najbzydsza dziewczyna swiata jak zauważy że facet jest łatwy i lata za nią z wywalonym ozorem dostanie od niej nie kośc a co najwyżej resztki z miski jakieś.

Gość gość
Srynik to Mysza 87, ma w tym interes by wam się nie udało.

Gość gość
Zależy jej na Tobie, nad czym Ty się chłopie zastanawiasz, za chwilkę stracisz wszystko.

Gość gość
zresztą chyba już pokazałem że za bardzo mi zależy - za dużo jej komplementów naprawiłem i oto skutek.