Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie kumam laski

Polecane posty

Gość gość
dziś cześć - tak,ja to napisałem ale z tym co piszesz też się zgodzę. Mój kuzyn jest o wiele przystojniejszy ode mnie, szczupły, jakieś 185 cm wzrostu. Ja jestem krepy i niski,z twarzy też przystojny ale wzrost mnie raczej przekreśla. On rwał takie laski jak z żurnala,inteligencją nie grzeszyły ale nie ukrywam że urodę miały na pełną dyche. Miał tez kilka mądrych o takiej samej urodzie. Z żadną mu nie wyszedło bo chyba się kumały po pewnym czasie kim on jest ale wiesz - co zdobył to jego. Więc chyba pełna zgoda z tym że nie można być za ciepła kluchą, ale też brzydką ciepła kluchą.

Gość Twoja supergirl
Klin kinem u kobiety? Chyba nie... Baby są jakieś inne. Czasem sama ich (nas) nie rozumiem.

Gość gość
Człowieku ktoś ci wkłada bzdury do głowy a może zazdrości że zdobyłeś się i o coś lub o kogoś walczysz? Kieruj się swoim rozumem.Jak ci się podoba to nie puszczaj bo trafisz na szmatę jak ja i nikogo nie będziesz miał.Tylko gderającą,babę co kasę chce a nawet nie dba o siebie ivprzesiedzi u koleżanek a ja zapier..

Gość gość
dzięki za radę ale wiesz " o to cały jest ambaras aby dwoje chciało na raz" :) A widzę ze chciałem tylko ja.

Gość gość
Autorze waź zimny prysznic i zadzwoń do niej

Gość gość
nie dała mu numeru - pisał o tym :D

Gość gość
kocham Was. Dobranoc.

Gość gość
Nie może zakumać laski bo za dużo k***w oglada na necie.

Gość gość
cześć to ja autor - wszystko się wyjaśniło. Ona mnie lubi ale boi się pakować na razie w nowy związek -ma przykre doświadczenia z poprzednim facetem. Ale odezwała się w końcu bo myślałem że się obraziła albo mnie olała. Także gadamy z sobą nadal i wszystko na razie jest ok:) Powiedziałem jej że poczekam i nie będę jej popędzał bo bardzo ją lubię.

Gość gość
Nie chciałoby mi się męczyć taką, poszukałbym innej.

Gość gość
no cóż nawet jak nam nie wyjdzie napisałem jej że nie będę miał żalu bo bardzo ją lubię - ciężko mi to wyjaśnić, dostrzegam w niej bratnią duszę,siostrzaną wręcz - oboje przeszliśmy przez podobne problemy, jest naturalna i to mi się w niej podoba - a nie jakiś plastikowy pustak z toną pudru na ryiu i o iq kolibra.

Gość gość
Poszukaj nowej :D Np. tutaj (ale uwaga, strona dla osób pełnoletnich!): http://datezone-pl.pl ... REJESTRACJA BEZ POTWIERDZANIA TELEFONU, tylko e-mail, ktory przecież można założyć specjalnie na ten portal !

Gość gość
Dałam mu jasno do zrozumienia, że chcę czegoś więcej. To on odwraca kota ogonem.Dłużej czekać nie będę , decyduje się teraz albo pa.

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Olej go.

Gość gość
Kolibry maja małe IQ z racjonalnie swojego rozmiaru.