Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Urlop I chora babcia

Polecane posty

Gość gość

Mam ogromny problem. Stan mojej babci jest ciezki I moze w kazdej chwili odejsc. Cala rodzina jest zzyta. Problem w tym ,ze ja w weekend mam zaplanowany urlop zagraniczny. Jade z kolezanka. Termin przekladany z mojego powodu. Ostatni rok byl dla mnie bardzo ciezki. Moj partner ma duze problemy rodzinne. Kiedys zostawila go zona ale rodzina jest religijna I nigdy tego nie akceptowala. Robia nam duze nieprzyjemnosci. Ale staramy sie zyc wlasnym zyciem. Poza tym staramy sie o dziecko ale przez ten stres nam nie wychodzi, doszlo do poronienia. O czym moja rodzina nie wie. Dodatkowo stracilam prace plus zdawalam bardzo stresujace egzaminy. Ciagle placze po katach. Czekalam na ten wyjazd z wielu powodow. Chcialam zaczerpnac sloneczka, oderwac sie od partnera ,bo nasz ostatni wyjazd "zepsula" jego rodzina. Z powodu babci przechodze kolejny stres. Jestem na skraju zalamania. Wszystko doprowadza mnie do lez. Chyba musialam sie wygadac. Tak bardzo czekalam na ten wyjazd a wyjde na wyrodna wnuczke. Lekarz powiedzial ,ze 2 miesiace temu musiala byc ciaza biochemiczna utracona przez stres przedegzaminacyjny. Co do pracy ,to u mnie nie jest to problem ale ja teraz psychicznie nie moge.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować