Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolki

Polecane posty

Gość gość

Macie rolki? Jakiej firmy? Czy te z decathlon są ok?

Gość gość
W Decathlon są różne-firmowe i nie. Mój syn ma ich markę własną i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jeździ już trzeci rok (ma rolki dziecięce które "rosną") i nic z kółkami się nie dzieje jedynie hamulec jest już przytarty ale to normalne. My z mężem zastanawiamy się czy z tamtąd sobie nie kupić ale myślimy o innych firmach bo nam już nogi nie rosną. Ogólnie często coś tam kupujemy i opinie różne. Często bywa tak że ich markę sobie chwalimy a bywa i tak że parę rzeczy okazało się do... :-D. Poczytaj u nich na stronie opinie o danym produkcie.

Gość gość
W decathlonie są różne rolki, nawet oxelo sa 2 rodzaje. Ja mam te droższe i jestem z nich zadowolona. Nie jeżdżę dużo ani dobrze, na mój poziom są wystarczające. Jak dla mnie te tańsze oxelo stawiały za duży opór i były za wolne. Z ciekawości obejrzałam też rolki firmowe, ale nie zauważyłam różnicy. Oczywiście jeździłam tylko po sklepie, pewnie przy normalnej jeździe różnica byłaby zauważalna, więc nie pomogę.

Gość gość
Właśnie zastanawiam się nad tymi z decathlon bo cena jest dość atrakcyjna. Chociaż naczytalam się o firmie k2 i też kuszą :). Nic pojadę przymierze pojezdze po sklepie może przypadną mi do gustu ;)