Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uśmiech kobiety jak go interpretować

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim :-) Przytoczę Wam małą historię z dzisiejszego ranka. Otóż miałem sprawę do załatwienia w banku. No i wchodzę sobie do tego banku, a że to mały bank to wszystko widać jak na dłoni i w momencie wejścia, powiedzenia dzień dobry ukazała mi się piękna, młoda Pani za biurkiem :-) Wiem wiem sytuacja normalna tyle, że wyłapałem wzrok i uśmiech na ustach u owej Pani. Gdy inni wchodzili do banku to nic takiego miejsca nie miało. Jak myślicie czy to było to "zielone światło" do działania czy może zwykła uprzejmość? Dodam, że od czasu do czasu zerkała na mnie na krótką chwilę. Ja na 100% jestem młodszy od niej, bo mam 23lata zaś ona pracuje w banku więc siłą rzeczy tj. Szkoła+ studia robią wiek ok. 24-27. Nigdy wcześniej nie byłem w takiej sytuacji więc proszę o wyrozumiałość :P Jak to mówią jedna piękna kobieta potrafi namieszać chłopu w głowie :D

Gość gość
Chyba dawno baby nie miałeś.

Gość gość
Chodziło o autora.

Gość JapaKafeLapsie
Dobrze, że wy k***** jesteście tacy z***bisci, siedzicie na zniewiescialych pizzdach i sapiecie. Ch ujbwas to boli czy gościu miał kogoś czy nie. P********e polakensy. Gość zadał pytanie i nie oczekuje waszego zbednego p********ia z cyklu wróżbita Maciej mówi, że on jest sam, bo jest brzydki, biedny czy chuj wie co Jeszce. A do Ciebie autorze to tak możliwe, że jej się podobasz ale jak sam d**y nie ruszysz to nic z tego nie będzie. Sorry za "wulgaryzmy" ale kafelapsy na tym forum muszą otrzymać trochę pocisków, bo im sie nieco p****alo w głowach.

Gość gość
Idios

Gość gość
A ten wszystko łączy z bankiem :))ma na bank kredyt i teraz szuka laski aby nim się zajęła.

Gość gość
Co tu się... Widzę, że nie ma ani jednej wypowiedzi wnoszącej coś do dyskusji. Dla waszej j*****j świadomości i zaspokojenia waszej polaczkowatosci to byłem w kilku związkach, nie nie mam kredytu, bo w przeciwieństwie do Ciebie leniu ja pracuję i nawet dobrze mi za to płacą. Aha i wszelki ból d**y zostawcie dla siebie. O co byś człowieku nie zapytał to i tak banda osłów się znajdzie i będzie wyć aby tylko wyć.

Skoro się do Ciebie uśmiecha i wydaje Ci się, że bardziej niż do innych klientów, no to by chyba Tobą nie pogardziła, jak do niej wystartujesz w miare szybko to tylko dodatkowo punktujesz ;p Lepiej nie trać czasu... Zresztą co Ci szkodzi spróbować? Najwyżej przeniesiesz się ze swoją bankowością do internetu ;)