Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okulary gdzie bardziej opłaca się pójść?

Polecane posty

Gość gość

Muszę zrobić sobie okulary plus badanie wzroku. I tak zastanawiam się, gdzie chodzicie? Do jakiegoś salonu np w supermarkecie? Czy jakiś salon nie z tych reklamujących się w telewizji? Nie wymieniam nazwy bo to nie reklama. Serio nie wiem gdzie pójść żeby zrobić sobie dobre okulary w dobrej cenie.

Gość gość
Ja chodzę normalnie do okulisty a okulary robię w małym rzemieślniczym zakładzie.

Gość gość
Tylko nie VE nic dobrego Ci tam nie dadza i nie zrobia. najlepiej jakis optyk ktory ma optometrystę, ten fachowo zbada ci wzrok (okulisci sa od chorob oczu) optometrysta to czlowiek specjalizujacy sie w badaniu wady wzroku i dobieraniu szkieł,soczewek.

Gość gość
Ja chodzę do małego zakładu optycznego, który 2 razy w tygodniu ma badania okulistyczne i na miejscu optometrystę. Jakoś nie przekonują mnie te sieciowe salony optyczne.

Gość fanka_oprawek
Dobre badanie wzroku może być od razu połączone z wyborem szkieł. Ja udałam się do optyka Fielmanna, który okazał się niezwykle pomocny i profesjonalny. Wybrałam odpowiednie oprawki i szkła, zapłaciłam naprawdę niewiele i korzystam z ich usług do dzisiaj. Polecam każdemu, kto szuka sprawdzonego optyka!