Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gravitan

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o tym klubie sportowym, ja jestem mega zadowolona po za tym klub jest klasy premium wiec to mi się podoba bardzo.

Gość gość
siłownia bardzo fajna, bardziej mi się podoba część siłowa, sprzęty w dobrym stanie, a w razie czego jak by się nie wiedziało od czego ten przyrząd to zawsze trener na sali służy ci z pomocą.

Gość gość
Ja jestem zadowolona siłowni,a sprzęt mają dobry.

Gość gość
Dobra miejsce na ćwiczenia, chodzę na dział fitness dobrych instruktorów mają z czego jestem zadowolona bardzo.

Gość gość
Bardzo duże salę klimatyzowana mają, pod mega wrażeniem jestem tego, po za tym sprzęt bardzo dobrym stanie jest , chyba bardzo dbają o sprzęt by każdy mógł z niego korzystać bez przeszkód

Gość Karolina_Katte
Dobre miejsce do treningu, zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Chodzę tam z chłopakiem i jesteśmy zadowoleni :) Dużo sprzętu, ciekawe dodatkowe zajęcia i spoko ceny :) Koleżankę zachęciliśmy żeby z nami chodziła i wzięła karnecik, dzięki czemu lipiec i sierpień będzie miała za darmo :)

Gość Paulinkaaaaaa
Na tej siłowni w końcu poczułam się swobodnie. Głównie dzięki dużej powierzchni treningowej, co sprawiło że nie czułam się skrępowana wzrokiem sporej ilości osób skierowanym prosto na mnie. Zapomniałam wziąć ze sobą słuchawek ale na recepcji dostałam zastępcze. Nigdy się z czymś takim nie spotkałam a wiele siłowni w Warszawie już odwiedziłam. Polecam w 100%

Gość TaszalonaOna
Najpierw trening, później relaks – w Gravitanie to już u mnie norma, zawsze wychodzę zadowolona! Zachęcam każdego kto jeszcze nie spróbował.

Gość gość
Świetne miejsce do treningu. Chodzę na Targówku, ale wiem że jeszcze są w Jankach. Co do siłowni na Targówku - REWELACJA!

Gość Gabi12
Czyste szatnie, miła obsługa na recepcji, ale przede wszystkim rozpisanie planu treningowego przez trenera, nikt nie ocenia moich celów, ale stara się pomóc. Polecam!

Gość typicznadziwaczka
W końcu siłownia, gdzie można poczuć się komfortowo i zrobić trening w przyjemnej atmosferze, bez upierdliwych spojrzeń. Zresztą sprawdźcie same.

Gość Aniulkaaa33
Cóż… poszłam raz i zostałam na dłużej!!! Siłownia na 5 gwiazdek! Dla wszystkich kobitek, które chcą zgubić oponkę – idźcie, bo nie ma nic lepszego niż palenie tłuszczyku w super miejscu

Gość gość
Świetne miejsce - chodzę co drugi dzień, nie odpuszczam treningów i widać efekty. POLECAM!