Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Czy seks hiszpanaki, zacisnięte duze piersi to dla was super mocne doznania jak przy masturbacji ręka? A w pochwie macie duzo słabsze doznania i luz?

Gość gość
zalerzy pewno od grubosc***enisa i tego jak mocno sciskasz cycki , moja partnerka ma dosc duze lubie na hiszpana choc jak sciesznie to nie wystaje moj k***s zza cyckow . na pewno jest lepiej niz samemu sobie masowac reka

Gość gość
To tylko takie urozmaicenie dotykowe. Nigdy bym nie doszedł pomiędzy piersiami.

Gość gość
Czemu bys tam.nie doszedl? A do Ciebie wyzej. Twoja kobieta ma duze piersi, no wlasnie to jest przyjemniejsze od masturbacji ale pochwa od masturbacju juz nie jest. Mozesz powiedziec jakie to odczucia i jak sie to ma w stosunku do pochwy? Jesli chodzi o przyjemnosc i silnosc doznan.

Gość gość
Im ciasniej tym przyjemniej? To jakie to roznice? W piersiach orzyjemniej bo ciasniej, czy cos jeszcze sie na to sklada?

Gość gość
gość dziś wlasnie o to chodzi ze jak scisnie cycki to jest ciasniej niz w pochwie dlatego przyjemniej , a ma tak duze ze zakrywa calego mojego penisa , nie raz juz tak doprowadzilem sie do wytrysku

Gość gość
Nie doszedł bym i tyle. Usta, c... Ka są lepsze. Sex to nie wytr....k to całość doznań bliskość oddanie poddanie i mnóstwo innych a nie tylko walenie tym czy innym. Między piersiami brak tego wyczucia które jest w ustach, c... Ce i dłoniach.

Gość gość
"wlasnie o to chodzi ze jak scisnie cycki to jest ciasniej niz w pochwie dlatego przyjemniej , a ma tak duze ze zakrywa calego mojego penisa , nie raz juz tak doprowadzilem sie do wytrysku" Aha czyli im ciasniej tym przyjemniej, w pochwie jest luzniej niz w pochwie, dlatego w piersiach partnerki jest ci przyjrmniej niz w jej pochwie? Ok dzieki za szczerosc. Przynajmnirj wiem ze mialam racje. A w pochwie penis nie jest caly stymulowany i zakryty? Czyli przez uscisk wiekszy jest ci w piersiach dziewczyny orzyjemniej ,przez cos jeszcze ? Ze stymulacja jest na calym penisie a w pochwie nie jest caly stymulowany?

Gość gość
Nie chodzi o uczucie itp. Fizycznie oan wyzej napisal ze jest orzyjemniej w piersiach bo ciasniej, niz w pochwie a stymulacja jest na calym penisie gdy sa duze. To chyba rozjasnilo bardzo sytuacje? Kobietki teraz zwracam sie do was. Jesli macie duze piersi to hiszpan a nienpovhwa. Wasi partnerzy beda zadowoleni a i wytrysk i przyjemnosc dla nich wiekszq.

Gość gość
Ja mam duze piersi. To od dzisiaj bede proponowac hosz0wna zamiast seksu :) jak wam przyjemniej

Gość gość
Ha ha ha!!?

Gość gość
Co za durne pytania

Gość gość
Przeciez juz napisali ze jest przyjemniejszy bo ciasniej a duze piersi obejmuja calego penisa. Wiem wiem ze super sprawa. Nie jako irozmaocenie a najlepiej zamiast, piersi to lepsza wersja pochwy. Od orala tez jest przyjemniejszy czy tylko od penetracji pochwy? Bo usta tez nie stymuluja calego penisa i jest luzniej w ustach niz w duzych piersiach.

Gość gośćtos
Strazak- napewno super sprawa skoro taki orzyjemny. Ciasno,miekko i wszedzie stymulacja. Przyjemniejszy od buszowania w luzniej pochwie.

Gość gość
Nie no przeciez sam.napisales ze hiszpam jest super jeszcze z lubrykantem. No tak piersi sa miekkie i ciasniejsze od pochwy wiec wiadomo ze przyjemniej wam niz w pochwie. Malo kobiet o tym wie chyba. Ale znasz uczucie bycia w piersiach wiec wiesz jak jest tu i tu. A od orala tez jest przyjemniejszy? Czy tylko od klasyka? Strazak. Moze nie luzna ale w porownaniu z piersiami to duza przepasc.

Gość gość
Aha a jesli jest caly to jest przyjemniej? Czyli od orala tez jest przyjemniejszy? A w pochwie jak.jest stymulowany? I dlaczego jest przyjemniejszy hiszpan od pochwy? To.jakie bodzce sa lepsze w ustach? Czyli przyj3mniej jest byc w oiersiach penisowi niz w pochwie cy ustach ale psychicznie bardziej Cie kreci oral? Kiedys napisalea ze dobry oral jest przyjemniejszy od pochwy, teraz napisales ze hiszoan jest orzyjemniejszy bo jest stymulowany caly czlonek wiec chyba juz mamy odpowiedz. Ze beda piersi,usta,pochwa. Fizycznie tylko Cie pytam. Ale jesli mozesz to napisz To sam konkretnie.

Gość gość
Czyli hiszoan bardzo przyjemny. Im wiecej objete i im ciasniej tym przyjemniej. To ja nie wiedzialam ze piersi tak fajnie dzialaja i sa lepsze od ust. Jesli mozesz strazak to odpisz jeszcze.

Gość gość
Strazak odpowiesz jeszcze tak obszerniej?

Zdaje się, że już kiedyś pisałem w twoim temacie :D

Gość gość
Chyba nie...

Gość gość
Strazak odezwiesz sie jeszcze raz? Szkoda bo zaczoles rozmowe po czym olałes...

Gość gość
fajny eksperyment łózkowy

Gość gość
A nad czym tu dywagować,najlepsza i tak jest duupa!

Gość gość
Napewno.nie pochwa. Tak w ogole nie ma uscisku. Dla wiekszosci facetow ciasniej = przyjemniej,wiec pochwa to 0 bodzcow fizycznych. Oraz brak stymulacji pi calosci.

Gość gość
Mi podczas penetracji cipki sprawia rozkosz ten poślizg i ruchy posuwisto-zwrotne a dobijając do samego końca naciągam skórę na penisie tym samym stymuluje całą główkę penisa, który jest w środku. Jak mi brakuje ucisku to tak zmieniam kąt natarcia, że mój twardy drąg ociera się konkretnie o wejście do cipki i tym samym mam jego stymulację że ho ho.

Gość gość
gość wczoraj tak zgadza sie cycki obejmuja calego mojego penisa dokladnie , partnerka ma dosc szeroka pochwe i czasem jest tam luzniej . w cyckach czuje wiecej

Gość gość
Autorze widzę ze systematycznie powracasz co jakiś czas z tymi samymi pytaniami. Jest to jak widać choroba. Bo ileż to już razy otrzymałeś odpowiedzi a ty dalej swoje. Non stop o tych odczuciach i różnicach między pochwą a innymi częściami ciała. Naprawdę tak cię to męczy?

Gość gość
Prawda jest taka że te oślizłe rozklapichy nie są nam do niczego potrzebne. Wolimy roochać kobiety w usta i w dupkę a w ostateczności zrobić sobie dobrze własną dłonią :P

Gość gość
Dziekuje za normalne odpowiedzi. Kat ito m9zna zmieniac aby bylo ciasniej ale i tak nie bedzie to wowczas rozlozony usvisk po calosci. Nie wiem o co chodzi ale nie pytam setny raz o to samo. Aha czyli partnerka ma luzna pochwe, w pochwie tez brakuje stymulacji po calosci? To jezeli jest ciasniej i wszedzie oenis jest pocierany to musi t9 byc bardz9 przyjemne zwazywszy jeszcze na to,ze piersi sa miekkie to doznania musza byc o wiele lepsze i przyjemniejsze niz w pochwie. Czy jeszcze jakos sie to rozni czy po prostu pochwa jest luzna piersi ciasne i pochwa nie daje takiej stymulacji po calosci a piersi tak? Cos jeszcze ? Dzieki za szczerosc. Ale raczej nie mow tego partnerce bo moze sie zalamac. Czyli piersi podobne stymulacją do reki? Tez intensywniej i ciasno. Pcohwa wlasciwie nawet jesli scianki sa ciasne to jest ona taka, ze nie odda uscisku po prostu. Trudno, dla was zawsze ciasniej to bedzie przyjemniej a im wiecej zlapane naraz tym tez przyjemniej. A jesli chodzi o oral? Czy hiszpan tez jest dla Ciebie przyjemniejszy ? Bo masz stymulacje po calosci. Odpisz jesli mozesz. P.s d9bicie do konca w pochwie jest orawie nie mozliwe, tzn jedynie w waskiej pochwie.

Gość gość
A napletek w pochwie sie nie rusza poniewaz miesnie sa za slabe.