Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Linux Pan

Sioatrę od roku męczył niechciany folder. Wyobrażacie sobie? Rok czasu!!!

Polecane posty

Rok temu siostra utworzyła folder na karcie pamięci włożonej do telefonu. Coś tam w nim trzymała. Potem chciała wszystko to skasować i nie dało się. Tzn. wewnętrzne pliki skasowały się ale folder wisiał jej ponad rok i ni grzyba nie dawało rady go skasować. Nawet gdy włożyła kartę pamięci do kompa z Windowsem to nici ze skasowania. Dziś przypadkiem dowiedziałem się o jej problemie do którego zdążyła się już przyzwyczaić i zaakceptować, że pusty niechciany folder będzie wisiał wiecznie. Żadne tam wiecznie. Mój Linux uporał się z nim w dwie sekundy :)

Gość gość
robisz niesprawiedliwe porownania linuks ma terminal i tam wszystko zrobisz komendami

Gość gość
windows ma power shella o czym ten kaban nie wie

@ gość dziś robisz niesprawiedliwe porownania linuks ma terminal i tam wszystko zrobisz komendami x Nie rozumiem niby dlaczego niesprawiedliwe? Uważasz za niesprawiedliwość porównywanie skutecznego Linuksa z wiecznie nieskutecznym Windowsem. Jeśli tak to rzeczywiście jest to pewna niesprawiedliwość. Jak można porównywać solidny system z kiczem :D

@ gość dziś windows ma power shella o czym ten kaban nie wie x Tym swoim pałerszelem oraz poprzednim MSH możesz sobie dvpę podetrzeć i to pod warunkiem, że wydrukujesz pałerszelowe komendy na miękkim papierze :D :D :D

Gość gość
Ta kurde, bo błąd karty pamięci ma wiele wspólnego z systemem operacyjnym urządzenia, do którego się ją podłączy... Weź mnie nie rozśmieszaj xD Po prostu kupiła wadliwą kartę pamięci i tyle a nie jakieś magiczne właściwości linuksa. Zmień wreszcie tego dilera bo zaczynasz bajdurzyć jak posrany 🖐️

Gość gość
Błędy z niekasowalnymi / znikającymi plikami są najczęściej powodowane przez nagłe odłączenie nośnika. Przed wyjęciem karty sd z telefonu należy wyłączyć telefon a w przypadku komputera użyć funkcji bezpiecznego wyjęcia nośnika.

@ gość wczoraj Ta kurde, bo błąd karty pamięci ma wiele wspólnego z systemem operacyjnym urządzenia, do którego się ją podłączy... Weź mnie nie rozśmieszaj xD x To Cię rozśmieszę jeszcze bardziej. Podobne błędy występują czasem w samym komputerze na HDD. Ileż razy mi się zdarzyło, że musiałem zrestartować kompa zanim plik pozwolił się wreszcie usunąć. Oczywiście mówię tu o czasach, gdy miałem jeszcze Windowsa. Po przesiadce na Linuksa problem zniknął. Wszystkie problemy zniknęły. Po drugie, nawet gdyby w opisywanej karcie pamięci rzeczywiście był błąd to znamienne jest, że Linux go usunął, a Windows nie. Windows to po prostu słaby system. Nie dość, że słaby to jeszcze płatny. Cierpi na choroby o jakich w Linuksie nigdy nie słyszano.

Gość gość
tez takl mialem