Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy namawiać dziewczynę na dziecko czy jeszcze poczekać?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 33 lata a ona 26. Mówi że nie chce jeszcze dzieci, że chce zaczekać do 30 tyle że ja wtedy będę miał 37 lat. Bedę już staro się czuł. Czy mam szukać starszej dziewczyny?

Gość gość
Nie ma nic gorszego jak namawianie kogoś do takiej decyzji. Jak ktoś się nie czuje gotowy to nie zmuszaj. Najwyżej szukaj innej jeśli to dla Ciebie takie ważne.

Gość gość
Ważne bo chce mieć juz dziecko. Dlatego miedzy innymi szukalem partnerki. Ona się znalazla, swietnie sie dogadujemy, dobrze spedza sie czas i pasowalaby na matke moich dzieci

Gość gość
Tak to jest w związkach, są kwestie w których trzeba się dogadać, dopasować, albo nic z tego. W sumie grunt, że ona w ogóle też chce mieć dzieci, to już coś. Może zaczekaj skoro się nadaje na matkę. Tylko lepiej od razu obgadaj z nią pewne istotne kwestie jak np. imię dla dziecka. Żeby potem nie było niepotrzebnych spin i kłótni że np. ona ma od lat już wybrane imiona, a Tobie się nie podobają...

Gość gość
Nie jest jakaś psychiczna żeby wybrać dla dziecka imię Jessica albo mieć już wybrane od lat. W ogole ona nie myśli o dzieciach ale dopuszcza ich posiadanie za kilka lat.