Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarolH

Gdzie badania okresowe blisko Mosiny?

Polecane posty

Gość KarolH

Jestem zawodowym kierowcą, potrzebuję okresowe badania lekarskie . W kwietniu 2013 roku miałem kompleksowo badania badanie krwi, okulista, laryngolog, neurolog. Teraz potrzebuję szybko wykonać bo zmieniłem pracę i miejsce zamieszkania i nie mam rozeznania kto i gdzie wykonuje takie???

Gość RobertSZ
Witam, ja polecam lekarzy z Lubonia. U doktora J. Banasiuka robiłem badania okresowe, wyniki otrzymałem już w ten sam dzień. Pan doktor bardzo miły, konkretny i szczerze mogę polecić. Moi znajomi też wykonują u tego lekarza i każdy jest zadowolony, także z czystym sumieniem polecam. W razie wątpliwości można dzwonić, pisać bezproblemowo.Pozdrawiam

Gość Romex
Bardzo dobry lekarz medycyny pracy przyjmuje w Luboniu k/Poznania. Wszystkie konieczne badania wykonasz na miejscu. Pan doktor sumiennie analizuje i wgłębia się w wyniki, służy radą i pomocą. Można zawsze skonsultować problemy związane z chorobą, gdy zachodzi potrzeba skieruje do specjalisty. Polecam

Gość Maciej009
Podzielam opinie przedmówców, faktycznie pan dr J. Banasiuk cieszy się nie tylko moim uznaniem ale w środowisku lubońskim jest znany i ceniony za bezproblemowe wykonywanie badań, rzetelność wyników, kompetencje i profesjonalizm. Pan doktor miły, sympatyczny, przychylny i bardzo komunikatywny. Również polecam

Gość Ksawery
Blisko Mosiny to może warto udać się do Lubonia i skorzystać z usług medycznych oferowanych przez dr Jana Banasiuka, który przyjmuje przy ul. Maya. Ja jak potrzebowałem, to wystarczyło, że zadzwoniłem i od razu termin na dzień następny, wszystkie konieczne badania na miejscu, pan doktor od ręki przeanalizuje, oceni, jeśli trzeba będzie to udzieli dobrych rad lub skieruje do specjalisty. Polecam

Gość Pawcio Ko
Faktycznie w Luboniu mieści się gabinet dr.Banasiuka. Też jestem kierowcą i wykonywałem u niego badania. Można spokojnie skorzystać z usług. Zaletą jest to, że wszystkie badania laboratoryjne na miejscu bez niepotrzebnego biegania. Pan doktor to konkretny gość, fachowiec. Można się śmiało wybrać!

Gość Adrian 7
Byłem skierowany na badania okresowe i udałem się na Bednarską, niestety ostatni raz. Obsługa fatalna, bałagan, mnóstwo ludzi na jedną godzinę, bieganie od drzwi do drzwi i kolejki, straciłem czas i jeszcze wyniki gdzieś się zapodziały. W tym roku postanowiłem zaoszczędzić sobie czas i nerwy i popytałam, gdzie i kto zrobi sprawnie, szybko i bezproblemowo bez zbędnych kolejek. Polecono mi właśnie gabinet lekarza medycyny pracy w Luboniu pana dr. J. Banasiuka. Bardzo byłem zadowolony z konkretnego załatwienia badań wszystkich w jednym miejscu i o czasie szybko i sprawnie. Polecam

Gość Renata B
Badania w zakresie medycyny pracy wykonałam w Luboniu u dr. Jana Banasiuka. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego i sprawnego przebiegu wizyty i obsługi. Badania laboratoryjne i wywiad przebiegły relatywnie szybko. Pan Doktor był miły i uprzejmy, fachowo wypełnił dokumentację i sprawnie przeprowadził wywiad związany ze stanem zdrowia, uczulił mnie na szkodliwy wpływ niektórych czynników występujących w moim zakładzie i podpowiedział jak sobie z nimi radzić. Polecam

Gość gość
Ja korzystałem z badań okresowych do pracy w przychodni http://nzozares.pl w Łodzi. Bardzo dobry punkt gdzie można przeprowadzić badania laboratoryjne i lekarza medycyny pracy.

Gość Remigiusz
Bardzo fajnie i szybko można wykonać wszystkie niezbędne badania w Luboniu u specjalisty dr. Jana Banasiuka, który przyjmuje na ul. R. Maya 1 a. Po umówieniu się na dzień i godzinę badania zostaną zrealizowane od razu i potem wywiad z panem doktorem, który po analizie wyników omówi i wskaże istotne zalecenia i przeciwwskazania. Bardzo miła atmosfera i fachowa obsługa sprawia, że można śmiało polecać innym.

Gość Arek N
Polecam usługi w zakresie badań medycyny pracy u pana dr. J. Banasiuka w Luboniu przy ul. Maya. Wszystkie wykonane w jednym dniu po uprzednim zapisie na termin. Badania lekarskie przeprowadzone bardzo solidnie z sympatycznym podejściem pana dr J. Bansiuka oraz cennymi radami dotyczącymi profilaktyki zdrowotnej, badania laboratoryjne na miejscu i konsultacje z laryngologiem, badania z wpisem do książeczek sanitarnych.

Gość Antoni Cz
Wykonałem u pana dr. J. Banasiuka okresowe na własną rękę, moje ubezpieczenie obejmuje szerszy zakres badań. U pana doktora zrobiłem w dokładniejszym wymiarze niż w przychodni zaproponowanej przez pracodawcę. Mam 56 lat i chorowałem, więc zwracam uwagę na wyniki badań i dbam o zdrowie. Pan doktor ocenił wyniki, doradził, zwrócił uwagę na warunki związane ze stanowiskiem, podpowiedział kilka istotnych zabiegów rehabilitacyjnych. Bardzo solidne podejście i rzetelna opieka medyczna, polecam.

Gość Gwacek
Naprawdę warto udać się na badania do dr. Jana Banasiuka. To dobry, sprawdzony lekarz z dużym doświadczeniem i ogromną wiedzą, badania przeprowadza rzetelnie, kompleksowo, szybko i bez problemowo, rozumie pacjenta, dba o jego dobro i analizuje zagrożenia dla zdrowia w miejscu pracy.