Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanka mnie szantażuje!

Polecane posty

Gość gość

Miałem 3 letni romans z młoda kobieta. Ja mam 52 lata, ona ma 30, chciałem to zakończyć, ponieważ już mi to ciąży, także moja sytuacja, która doprowadziła do romansu jest już dobra, mielismy z zona kryzys, poznałem te kobietę i się zauroczyłem, zdobywałem ją przez rok, chciałem z nią byc, bo myslałem, ze moje małżeństwo nie przetrwa. To młoda kobieta, twierdzi, ze sie we mnie zakochała, ze obiecałem jej wspólne zycie. Jest bardzo zdeterminowana, wręcz wściekła, pragnąca się zemścić. To osoba wychowana w domu dziecka, więc może mieć jakieś zaburzenia i teraz widzę, ze raczej ma, bo powiedziała, ze już mnie nie chce, ale musi się zemścić, bo jej wtedy ulży! Szantażuje mnie screenami naszych rozmów. W tych screenach pisałem jej bardzo złe rzeczy o mojej zonie, bardzo jej ubliżałem, oczerniałem, sa tam tez wiadomości o treści seksualnej, wyznania miłości, zapewnienia, że moje małżeństwo to fikcja itp. Ona chce te screeny wysłać mojej żonie! Przeciez zona po 28 latach małżeństwa odejdzie, ona tym zniszczy moja rodzinę, a przeciez kryzys pokonaliśmy, znów tak pięknie sie między nami układało. Jestem załamany, bo przez ten głupi wyskok stracę rodzinę, która kryzys zażegnała. A myślałem, ze ta młoda osoba jest lojalna, że wazne dla niej jest moje szczęście, a teraz, gdy ja jestem szczęsliwy już z żoną, to ona chce to zniszczyć i mówi, ze musi się zemścić, bo ją oszukałem, a to nie tak! Bo wtedy sytuacja wyglądała inaczej, ja naprawdę myślałem, ze z tego małżeństwa już nic nie będzie. Chyba oszaleje! Ta kobieta zniszczy mi życie!

Gość gość
tato. czemu rochasz obce panie. co z mamy picza?

Gość gość
Dobrze ci tak, złamasie.