Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu2tu

Dlaczego śląsk to chlew i chujnia

Polecane posty

Tu nic nie ma, wszędzie syf a ludzie chodzą jakby każdy miał pal w d***e. Jak się uśmiechniesz do nich to s********ją nawet w Wawie nie ma takich podludzi.

Gość Burza Piasskowa
Jestem ze Śląska (Wodzisław).To zależy od człowieka,jaki jest :D

Gość gość
Na Śląsku są najfajniejsi ludzie.

Gość gość
1:12: Burza- tu Racibórz. Hej!:)

Gość Burza Piasskowa
01:19 - Hej :D,witam Racibórz Mam brata na studiach na PWSZ w Raciborzu,sam też byłem nieraz.Spoko miasto :D

Gość gość
Cieszę się, że tak myślisz. :)

Gość Burza Piasskowa
No ja generalnie cały Śląski region lubię :D , no okej,poza Sosnowcem

Gość gość
Ślązacy to fajni ludzie:)

Gość rajmundowicz
Za czasów PRLu ściągał tu różny element bo łatwo się było ukryć w takiej plataninie miast do pracy brali każdego zanim wywalili coś tam zarobił lepsze to niż ciężka praca na wsi. Od razu wzrosła przestepczosć tylu wampirow i zwyrodnialcow nie było nigdzie. No i ołów w powietrzu który powodowal zmiany w mózgu. A teraz to juz czwarte pokolenie żyje.

Gość Burza Piasskowa
No jasne ! :)

Gość Burza Piasskowa
"Za czasów PRLu ściągał tu różny element bo łatwo się było ukryć w takiej plataninie miast do pracy brali każdego zanim wywalili coś tam zarobił lepsze to niż ciężka praca na wsi. Od razu wzrosła przestepczosć tylu wampirow i zwyrodnialcow nie było nigdzie. No i ołów w powietrzu który powodowal zmiany w mózgu. A teraz to juz czwarte pokolenie żyje." Hmm,widać że jesteś z prowincji,gdzieś z jakiegoś zadupia podlaskiego i nic nie wiesz o Śląsku.Zresztą jak przeciętny gorol.Niewyedukowany,leniwy ignorant.

Gość gość
Nie warto nawet odpowiadać.

Gość owsikow
Z tym ołówiem to prawda. Dzieci mają niższy IQ niż gdzie indziej , z trudem kończą podstawówkę a jak ktoś zda do licełum mówią do niego panie profesorze.

Gość gość
Następny głupek.

Gość Burza Piasskowa
Ja to już ignoruję,zazdroszczą że jesteśmy metropolią

Gość gość
Dlatego ze tam świnie po ulicy chodzą :-P :-D

Gość hugendubel
Podobnie jest w Nowej Hucie pod Krakowem gdzie po wojnie osiedlano zapijaczonych robotnikow ze wsi i też w czwartym pokoleniu geny wychodzą na wierzch. Tak że to jest wina poprzedniego ustroju a nie Śląska.

Gość dinozaur janek
Natura już teraz mści się za zniszczenie Śląska. Najstarsi emerytowani górnicy mówią że tak silnych tąpnięć w kopalniach nie było nigdy. Kiedyś zemści się naprawdę - przyjdzie wstrząs 8 stopni w skali Richtera i zaczniemy wszysko od początku. Ale tym razem mądrze.

Gość gość
Trzeba było oddać Śląsk Niemcom teraz oni by mieli problem i ladowali miliardy w studnię bez dna.

Gość gość
Śląsk to taki hasiok od czasu jak ściągali tu do pracy hołotę z całej Polski, prawda. Dlatego taka przestępczość, a blokowiska zamieszkuje bydło, które powinno stać w oborze. Porządni ludzie trzymają się od nich z daleka. Rzadko jakiś przestępca jest Ślązakiem, to porządni pracowici ludzie i gościnni. Sporo wyjechało do Niemiec, bo nie mogli się odnaleźć w tym wszystkim

Gość kuśka joachim
To prawda. W ramach łączenia rodzin kto mógł wyjechał do RFNu w latach 70 zeszłego wieku. Przyjechala różna zbieranina z całej Polski , byli też ludzie wyksztalceni np. inżynierowie po AGH ale niestety byli w mniejszosci.

Gość innocenty duch
Na przykład Będzin - to tam gdzie zamordowali dziecko i zostawili ciało nad stawem. Po wojnie zostały puste kamienice po Żydach więc osiedlono tam margines z Kieleckiego. Razem z miejscowym marginesem geny się wymieszaly i powstała mieszanka wybuchowa.

Gość gość
Niektórzy nie wiedzą, że Będzin i Sosnowiec to już nie Śląsk tylko Zagłębie. Te miasta też zostały pokrzywdzone przez przyjezdnych. Granica jest na Przemszy ☺

Gość gimpel głupek
Ale wojewodztwo nazywo się Śląskie więc to jest Śląsk.

Gość gość
nazwa nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. U nas jest ulią Kormoranów, a nikt takiego ptaszyska tu nigdy nie widział

Gość gość
miało być ulica. Coś mi się j/e/b/ł/o, jajt niektórym z tym Śląskiem i Zagłębiem

Gość gość
Pracowałam w całkiem center, dzwoniłam na całą Polskę i potwierdzam, że takiego bydła jak na Śląsku to nigdzie nie uświadczysz. Nie dość, że tępi to bardzo agresywni i chamscy. Na wschodzie Polski o dziwo ludzie byli najspokojniesi i kulturalni, choć myślałam, że w pobliżu UPAdliny będzie inaczej.

Gość gość
* miało być call center

Gość gość
A ja widziałem kormorana. Siedział na wyspie na Wiśle i wpierre dalał rybę.

Gość yitzschak
Na Śląsk przyjezdzali coraz gorsi ludzie zostawiali swoje geny alkohol też robi swoje i mamy to co mamy. To by musiało byc 10 żeby cos się poprawiło ale nie w skali Beauforta tylko Richtera.