Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DMJA

Brak szacunku ze strony faceta

Polecane posty

Gość DMJA

Mój facet mnie nie szanuje.Mineły 4 lata odkąd jestesmy razem.Podam przykłady. Gdy do niego piszę a on jest zajęty to pisze mi w*********j.Jak nie odbieram telefonu albo mam focha za cos(przeważnie z jego winy)to pisze mi że idzie na k***y,niby w żartach ale wie ze to mnie rani.Jak nie chcialam czegos zrobić co on chcial to napisał że chuj mi w d**e i ze poszuka innej. To wszystko dzieje sie przez komunikatora internetowego.Czy samo pisanie w taki sposób do mnie powinno przekonać mnie do zerwania? Na żywo nie jest taki wulgarny.Mamy po 21 lat,i uprzedzam że to nie jest żadna prowokacja.

Gość gość
a tego juz przypadkiem nie bylo w troche bardziej rozwinietej formie nie tak dawno?

Gość DMJA
Czy mogę przebaczyć mu takie pisanie w chwilach złości, jeżeli na żywo jest kochany i miły?

Gość gość
a, to wszystko rzeczywiscie sie zgadza. autorko, prosze kontynuowac.

Czy mogę przebaczyć mu takie pisanie w chwilach złości, jeżeli na żywo jest kochany i miły? x naturalnie, ale pod warunkiem, ze przyjedzie na bialym koniu i z nagim mieczem

Gość gość
w dloni?

Gość DMJA
Ale ja pytam poważnie. Ale chyba mu jednak nie wybaczę, bo tylko ja muszę do niego chodzic do domu.Nigdzie nie wychodzimy.Poszukam kogos innego:)

Gość szry
w POCHWIE. nawet jesli brzmi to dwuznacznie. jak w dloni, to moze jakis zboczeniec - ekshibicjonista? pozostaje zaspiewac bogurodzice... ktoredy na Grunwald?

Gość gość
Jeśli to Nie provo...to jaka trzeba byc idiotka bez honoru żeby byc z kimś takim?

Gość szry
psujec ze mnie, co poradze, modele jak probowalem sklejac to tez nie wychodzily takie jak na opakowaniu. ale zbroja w sumie wazniejsza, no i jak z ostrogami, to przeciez takiego zaciukaja obroncy zwierzat, co by sie nad koniem nie pastwil... spadna jak chmara szaranzy, plebsy, i tyle bedzie z rycerza. w sumie tak czy siak zwierzecia najbardziej szkoda. odbiegajac od odbiegniecia od tematu: moze autorka sie nie szanuje, ze szacunku ani widu, ani slychu? tak czysto teoretycznie pytam.