Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to koniec z prawkiem ?!!!

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim , około 7/8 miesięcy temu ostatni raz podchodziłam do egzaminu praktycznego na prawko , nie zdałam , przez prace i problemy życiowe musiałam przerwać prawo jazdy , ale chce w maj/czerwiec wrócić ale martwie się tym czy będę mogła , pani w wordzie niby powiedziała ze teoretyczny jak zdałam to bez problemu mogę w każdej chwili podchodzić na praktyczny , ze one są teraz bezterminowe i nie będę musiała ich zdawać jeszcze raz , ale ja dalej mam wątpliwości , bardzo chce podejść na egzamin lecz brak pieniędzy przez chorobę mi to uniemożliwia , jak myślicie jest szansa ze nie będę musiała od nowa wszystkiego zdawać trochę kasy w to włożyłam a pamietam jak znajoma miała pół roku do zdania egzaminu praktycznego bo jak nie to musiała wszystko od nowa to było około 2 lata temu.

Gość gość
Teoria zdana jest bezterminowowo ważna a praktyke moze zdawac i 200 razy, polecam Ukraine ja zamiesskałem u kolezanki 30 dni i po tym terminie mogłem zdac egzamin i wróciłem z dokumentem wymieniłem na polski i palę wrotki! Jak dobrze miec znajomą studentke z Ukrainy

Gość Corneliuss9
Zawsze możesz kupić sobie kolekcjonerskie z dokumencik.pl. Wbrew pozorom bardzo się przydaje, a drogie nie jest:)

Gość gość
po chcuj mi kolekcjonerskie gunwo?!