Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FioletowaBlondynka

Wyprowadzka z domu

Polecane posty

Gość FioletowaBlondynka

Hej ;) Mam taki problem, że chciałabym wyprowadzić się z domu do chłopaka,60 km dalej(jestem z nim 2.5 roku) ale nie wiem jak powiedzieć o tym rodzicom. W sierpniu będę mieć 19 lat, a mój chłopak 20. Obecnie jestem w fazie pisania matur I właśnie na początku czerwca chcę się przeprowadzić. Chłopak pracuje, a ja mam zamiar od października studiować zaocznie i również pracować w tej samej firmie co mój R. Mieszkam w niewielkiej wsi, mam 2 młodszego rodzeństwa, więc czasami naprawdę ciężko o prywatność tym bardziej że nie mam stricte swojego pokoju. Z rodzicami nie mam najlepszego kontaktu i mam wrażenie że z całej naszej 3 to właśnie ze mną ten kontakt jest najgorszy. Rodzice nic nie wiedzą o moim dalszym planie na życie, więc nie mam pojęcia jak im to oznajmić, że chcę wyfrunąć z gniazda. Bardzo boję się, że wybuchnie wielka awantura i przestaną się do mnie odzywać, A nie chcę tracić kontaktu jednak z jednymi z najważniejszych osób. Dodam może jeszcze że R mieszka z rodzicami, ale jego rodzice zupełnie inaczej podchodzą do tematu i traktują mnie jak swoją córkę i mam wrażenie że o wiele lepiej niż moi traktują R. Oczywiście rodzicami R chcemy pomieszkać jakieś 2/3 miesiące i iść na swoje. Może ktoś mi dać jakieś rady ?

Gość gość
Rowniez tak mlodo wyszlam z domu ale od razu na swoje i dopiero po slubie. Zastanow sie dobrze.