Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhuhbfc

Wypalanie nadżerki. Koszmar!

Polecane posty

Gość hhuhbfc

Mam do Was pytanie. Wczoraj mialam wypalana nadzerke, najpierw byl zastrzyk "niby znieczulajacy" a pozniej lekarz zabral sie za wypalanie. Nie jestem jakos tam bardzo wrazliwa na bol ale to co tam sie dzialo to byl istny koszmar! Bolalo jak diabli az mialam lzy w oczach i krzyczalam (serio krzyczalam, nie przesadzam) a po wszystkim prawie nie zemdlalam! Lekarz ze zdziwiona mina zapytal: az tak bolali? Tak jakbym udawala ten caly bol. Dzis w internecie przeczytalam kilka opini ze ten zabieg nie boli no ewentualnie jest nieprzyjemny. W takim razie czy u mnie moglo cos pojsc nie tak? Np moze ten zastrzyk nie zadzialal jak trzeba albo lekarz zrobil to w zly sposob? Moze ktoras miala podobne przezycia? Jestem ciekawa

Gość gość
Ja miałam zamrażana ale nie bolało nic. Później czułam lekki ucisk ale nic więcej

Gość gość
Ja też miałam ale nic mnie nie bolało z tym że kest to dość nieprzyjemne , może faktycznie coś u ciebie było nie tak , lekarz powinien zwrócić uwagę na to że jednak krzyczysz z bólu może powinnas byla dostać dodatkowa dawkę znieczulenia trudno powiedzieć ale nie wydaje mi sie żeby było to normalne chociaż każdy ma innaczej odczuwa ból , podam taki prosty przyklad że kak robiłam brwi makijaż permanentny to jedna kosmetyczka trzymala mnie za ręce i wycierala łzy z placzu a druga mi robiła i to byl moj pierwszy i ostatni raz , a z tego co mi mowiła kosmetyczka to jikt tak jeszcze nie cierpiał jak ja :/

Gość gość
9:20 kurcze moze faktycznie powinien dac wiecej znieczulenia. Ja sie czulam jakby na zywca mi to robil, no masakra jakas. Bol byl na prawde okropny a miewalam juz naprawde rozne bole w swoim zyciu :/

Gość gość
Up

Gość gość
Miałam 2 razy, nic nie bolało, tylko ten zapach jak przy palącym się pierzu.

Gość gość
Jesteś tępa i zacofana wstydzisz się partnera podczas badań i zabiegów. Ja mam zawsze podczas każdego badania krocza i jest podczas zabiegów. Chciał ginekolog również mi wypalać nadżerkę ale mąż spytał czy są inne sposoby i odpowiedział mu ginekolog że zamrażanie lecz prywatnie. Był mąż przy zabiegu nic nie bolało. Gdy jesteś sama to lekarz ma cię w d***e jeszcze może zrobić tski zabieg. ..".Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!" Za ten gwałt ginekolog dostał tylko 4 lata gdyby tepa byla z chlopakiem czy koleżanką nie było by g****u a ma prawo do obecności gdy wyprasza to jest zboczencem naruszjacym PRAWO! Wystarczy złożyć pozew odszkodowawczy i skargę w izbie lekarskiej za naruszenie ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta! !!! Również często dochodzi do groźnych zakażeń podczas zwykłych badań dlatego mąż pilnuje sterylnosci bo rękawiczki chronią tylko lekarza nie pacjenta! !!!

Gość gość
Teee, u góry,dawno Cie nie było. Zboczony to Twoj mąż jak stoi i się gapi jak lekarz grzebie w doopie.

Gość gość
może idź do innego skontrolować czy dobrze ci to tam wypalil