Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę się żenić, a chcę mieć dzieci

Polecane posty

Gość gość

No właśnie i jak to zrobić. Nie chcę być w żadnym związku wszystkie kobiety są huja warte, puszczalskie, przechodzone, używane przez wielu (juz nie mówie że maiała by być dziewicą), ale takie w******ne na maksa a ja mialbym sie z nimi żenić, obrzydliwe. Ostatnia kobieta z którą byłem jak się okazało w trakcie miałą wielu, którzy potem podchodzili do nas, mówili przy mnie jak to ją ******** gdzie kiedy za darmo, a na taka porządną się kreowała, wszystkei kobiety są takie same to pewne tylko zależy jak się maskują i gdzie się puszczają, jak małe miasteczko to szybko idą wieści.

Gość gość
Skoro wszystkie są takie to dlaczego chcesz mieć dziecko z taką krwią egoisto?

Gość gość
1. Dziecko powinno mieć dwóch rodziców. 2. Nie wszystkie kobiety są takie jak tutaj opisałeś, po prostu Ty zwracasz uwagę na jeden typ kobiet, ale ten typ kobiet podoba się nie tylko Tobie. 3. Jesteś tak zaprogramowany na ten jeden typ, że choćby stanęło przed Tobą 10 porządnych i 1 w typie na który się skarżysz, Ty i tak wybierzesz tę 1, a za jakiś czas będziesz narzekał.

Gość gość
Uwierz ze nie kazda taka jest, miales pecha. A jesli chodzi o dziecko, to tez bym chciala miec a faceta niekoniecznie, bo to rzadko sie udaje;tylko jak sobie wyobrazasz wychowanie???

Gość gość
Wszystkie są takie same. Tylko te "porządne" się lepiej maskują, zdradzają rzadziej są perfekcyjne w zachowaniu. Wychowanie dziecka wyobrażam sobie lepiej niż w atmosferze niufności i nieszczerości z kobietą.

Gość gość
Szkoda dzieciaka. Jeśli nie wierzysz w normalna rodzinę to pogodz się z faktem o jej braku zamiast marnować komuś życie.

Autorze, biorąc pod uwagę Twoje podejście powinieneś zostać gejem, ożenić się i w którymś z europejskich krajów (Holandii?) adoptować dziecko. A raczej syna, bo córki z pewnością nie chcesz. Przecież będzie się puszczać i to od kołyski.

Gość gość
Idź do pracy zawsze szczery. Okupowanie babskiego forum od rana to liche zajęcie dla nadludzia.

Gość gość
Szczeruś nie pracuje, to emeryt

Gość gość
Na pewno mało szczęśliwy. Zresztą nie zwracać uwagi to nie będzie się nakrecal.

Na pewno mało szczęśliwy. Zresztą nie zwracać uwagi x zaprzeczenie sobie w dwoch kolejnych zdaniach to tez umiejetnosc, czy dobra? u polityka zapewne tak

Gość gość
Weź się zamknij kapciu. Tak samo jak twoja umiejętnośc p********ia o niczym. Gada taki pół godziny a w rzeczywistości nic merytorycznego nie powie do końca programu. Straciłam 3 minuty na ciebie.

Gość gość
Ty pewnie też ale wolisz udawać cynika. Nawet nie za dyche a za zeta. To już wyszło z mody dawno temu.

Gość gość
Tez chcialbym byc tata ale nie ufam kobietom. Moja pierwsza dziewczyna najpierw powiedziala mi, ze jest ze mna w ciazy by po paru miesiacach oznajmic, ze arobila aborcje. Mimo, ze byla swiadkiem tego jak robilem remont mieszkania, samodzielnie zrobilem kolyske (zajmuje sie troche praca z drewnem), czytalem rozne ksiazki i poradniki o ojcostwie i rodzicielstwie, nauczylem sie zmieniac pieluchy u mojej bratanicy itd. Boje sie zaufac ponownie kobiecie ale pragne byc tata, nosic takie malenstwo na rekach i usluszec "tatusiu". Wiem uznacie mnie za niemeskiego ale nie interesuje mnie to.

Gość gość
Przecież to się kupy nie trzyma. Mowi że jest w ciąży a po paru miesiącach robi aborcję. Po paru miesiącach ma się wielki brzuch nie wiem czy wiesz.

Przecież to się kupy nie trzyma. x wype.laj i nie przeszkadzaj, to bardzo ciekawa historia, pisz gosciu

Gość gość
Bo autorze k****arz do k***y ciągnie i zawsze cie bedzie ciaglo.NA PORZADNE NAWET NIE SPOJRZYSZ .Jak ja nie dawalam kazdemu d**y to i nie bylo adoratorow ale znam takie co dawaly każdemu co sie napatoczyl ,to miały branie ze hej,dupa nie nadazala sie studzic.! TAKIE WYBIERASZ TO TAK MASZ.

Gość gość
9:10 Moja ostatnia odpowiedź dla ciebie: w*********j zostaw sobie dla swojej matki lub kobiety o ile taka masz.

Gość gość
Widać autorze ciagnie cie do k***w jak wilka do lasu.

Gość gość
Z bachorem chce sie uzerac. Co przyglup :D

Gość gość
haha

Prosta sprawa jak masz dużo pieniędzy. Kupujesz jajeczko i wynajmujesz brzuch jakiejś kobiety w zabitym dechami kraju w Azji albo w Indiach. Później kwestia prawna adopcji i proszę bardzo. Długo i kosztownie, ale da radę. Należy pamiętać że czasem jajeczek i inseminacji trzeba zamówić kilka. Ogólnie budżet na przedsięwzięcie szacowałbym na pół miliona.