Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co warto miec w szafie zeby zawsze byc dobrze ubrana i latwo dopasowywac kolory?

Polecane posty

Gość gość

Jakie ciuchy i jakiego koloru najczęściej kupuje cię żeby pasowały do wszystkiego? Jakie kolory kurtek ,plaszczy ,spodni,spodnic,butow itd.? Kto doradzi? Bo zawsze mam problem z dopasowaniem ciuchow kolorami ..

Gość gość
To ubieraj się klasycznie - biała koszula, dzisny o klasycznym kroju, mała czarna, to sa niektóre z klasykówz

Gość gość
A szpilki jakie będą pasować zawsze i do wszystkich kreacji? Jaki kolor?

Gość gość
Ja nie mam nawet szpilek

Gość gość
To chyba zależy kto w jakich kolorach się dobrze czuje , zależy też od pory roku , ja czuje się najlepiej w czarnym więc na przykład jezeli chodzi o zimę to mam czarny płaszcz i czarne na koturnie eleganckie buty i kalosze do tego torebke tez czarną ale ze zlotymi wstawkami typu kazar buty tak samo albo wojas gino rossi , wystarczą mi jasne ładne dżinsy rurki plus jasny sweterek i już elegancko wyglądam albo kozaki na obcasie to są moje podstawowe rzeczy mam jeszcze jeden plaszczyk ale biały ktory mi pasuje do czsrnej torebki i kozaków na obcasie , jesienią mam szary płaszczyk do tego tak samo jak wyżej jezeli chodzi i buty i torebki wystarczą mi spodnie jeans plus wadna koszula biała by wyglądać szałowo jak jest cieplej mam kurtke krutką w kolorze złotym metalicznym pasuje mi do wszystkiego wiadomo w lato sandałki białe ale ze złotymi wstawkami na przykad z venezi łączę sobie torebki te na lato z kurtkami czy do butów by mi pasowało , wiadomo pptrafie wyjść w odblaskowych trampkacg nike do tego szorty i zwykła podkoszulka do tego torba duża jeans i też jest super , na szybko ubieram eleganckie leginsy do tego przezroczyste czarne body i mogę iść na randkę lub imprezę do tego buciki typu botki ale na szpilce z ptwarta piętą i palcami no i koniecznie skprzana kruciutka czarna kurtka i mała torebeczka typu gues to są moje podstawowe rzeczy a gdzieś tam po drodze zawsze dokupie sobie fajną rzecz jeszcze oczywiscie mama czarna rajstopy niby zakolanowki i biały króciutki sweterek rozpiety z byszczacymi ozdobami to nawet jak do jeans czy leginows zarzuce i do zwyklego podkoszulka zawsze wyglada super ,