Gość Helenka Zy Napisano Maj 8, 2018 Robię remanent. I mi się jedna osoba nie zgadza. To Twoja sprawka, Kuszo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.-J. 2 Napisano sobota o 18:30 Ja się Chelence nie zgadzam, czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano sobota o 20:22 Temato z gościa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.-J. 2 Napisano 7 godzin temu Czy Chelenka wreszcie wypowie się w tej ważnej sprawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 45 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, J.-J. napisał: Czy Chelenka wreszcie wypowie się w tej ważnej sprawie? Nie ma tutaj takiej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.-J. 2 Napisano 7 godzin temu A owszem. Wcale jest. Chelenka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.-J. 2 Napisano 7 godzin temu Niepawdaż, Chelenko Cy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, J.-J. napisał: Niepawdaż, Chelenko Cy? "Helenka zy" nie cy była na na nastroju Teraz nie mają nastroju by tam być Edytowano 7 godzin temu przez Pearl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.-J. 2 Napisano 7 godzin temu Chelenka Cy! Wiem, co mówię. Zresztą sama Chelenka to potwierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 785 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Pearl napisał: "Helenka zy" nie cy była na na nastroju Teraz nie mają nastroju by tam być Były, są... dwie Helenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, przewr(l)otna napisał: Były, są... dwie Helenki. Dwie były? Muszę zajrzeć, może coś mi mignie 12 minut temu, J.-J. napisał: Chelenka Cy! Wiem, co mówię. Zresztą sama Chelenka to potwierdzi. Już tak nie krzycz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.-J. 2 Napisano 7 godzin temu Ale Chelenka Cy była jedna. Śmiało można przy tym powiedzieć, że jedyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 785 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Pearl napisał: Dwie były? Muszę zajrzeć, może coś mi mignie A jakie to ma znaczenie dla ciebie? Dla mnie żadne. Bardziej mnie zastanawia odświeżenie akurat tego tematu przez JJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.-J. 2 Napisano 7 godzin temu No to Koleżanka ma teraz nad czym debatować sama ze sobą. Noc długa a Koleżanka, jak powszechnie wiadomo, dociekliwa. Życzę powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, przewr(l)otna napisał: A jakie to ma znaczenie dla ciebie? Dla mnie żadne. Bardziej mnie zastanawia odświeżenie akurat tego tematu przez JJ Też żadne. Tak.. i kto to JJ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.-J. 2 Napisano 6 godzin temu To ja. Upraszam się nieco większej bystrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.-J. 2 Napisano 6 godzin temu No więc? I co teraz będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 785 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Pearl napisał: Też żadne. Tak.. i kto to JJ? Mam swój typ, ale nie powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.-J. 2 Napisano 6 godzin temu Jasne. Wiem, ale nie powiem. To takie cudownie kobiece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, J.-J. napisał: No więc? I co teraz będzie? Kula bęc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.-J. 2 Napisano 6 godzin temu Skoro tak, to ja by se już poszłem. Adję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 785 Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, J.-J. napisał: No to Koleżanka ma teraz nad czym debatować sama ze sobą. Noc długa a Koleżanka, jak powszechnie wiadomo, dociekliwa. Życzę powodzenia. A kolega jak zwykle uszczypliwy. Delikatnie rzecz ujmując. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, J.-J. napisał: Skoro tak, to ja by se już poszłem. Adję. "Poszeł" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach