Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na infekcję intymną bez repepty

Polecane posty

Gość gość

Czuję że bierze mnie infekcja intymna....a do lekarza jak zwykle kolejki jak za prlu..... co mogę kupić w aptece doraźnie ?????

Gość gość
tabletki dopochwowe z probiotykiem

Gość gość
Z przodu czy z tylu?

Gość gość
Zapytaj w aptece.

Gość gość
Iladian direct plus, bez recepty, ale trochę kosztuje, ale działa

Gość gość
Iladian jest chyba ostry jak na tabletkę dowcipna. Kup vagical.

Gość gość
Nie jest ostry, jak masz infekcje grzybiczna, jak piecze, swedzi, masz wydzieline, nieprzyjemny zapach to pomoże, wiem co piszę, borykam sie z infekcjami od czasu pierwszej ciąży i nie zawsze moge isc do gina, zastosuj 10 tabletek, powinno przejść, ale pomimo to skontroluj sie u gina bo czasami infekcja jest w uspieniu a potem bach znowu, no i jesli wspolzyjesz to twoj partner powinien sie smarowac np clotrimazolem bez tego nie wyzdrowiejesz

Gość gość
jak już pójdziesz do ginekologa, to poprtoś o maśc dla swojego faceta. Z infkcji intymnych trzeba leczyć się parami

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi :)

Gość gość
Pytania o leki najlepiej zadać w sprawdzonej aptece. Jeżeli takiej poszukujecie to polecam wam zgłosić się do www.aptekacodzienna.pl Jest to sieć aptek, w których znajdziecie szeroki wybór leków bez recepty.

Gość gość
Na pewno bez problemu dostaniesz w aptece ten - https://tantumrosa.pl/stosowanie/ :) ja zawsze w pierwsze kolejności własnie po tantum rosa sięgam. Najszybciej działa, nie ma co się męczyć tylko działać trzeba

Gość gość
Clotrimazolum, kosztuje grosze i jest b dobry.

Gość gość
Olejek herbaciany do pochwy??? Czy ciebie p****alo kobieto?! Z olejkiem herbaciananym nawet na skórę trzeba uważać a ty do pochwy chcesz wsadzac! Puknij się w głowę kretynko

Gość gość
co za idiotka Bazienka.Olejek herbaciany wypali jej pochwę.Jest za ostry.Autorko broń boże tego nie rób, co ta debilka Bazia wypisuje

Gość gość
Clotrimazolum doraźnie na swędzenie i pieczenie, do mycia żel do higieny intymnej z kwasem mlekowym i zasada podcierania od przodu do tyłu :) moimi wszytko dobrze żebyś się przeszła do ginekologa.

Gość gość
Zapytaj w aptece o inVag - wspomaga leczenie stanów zapalnych, ja go zawsze mam w domu na wszelki wypadek ( trzyma się je w lodówce :) ), bo wiadomo różne są sytuacje, pójdzie się na basen i nawet można coś złapać. Aplikacja nie jest trudna. Można go też profilaktycznie stosować np na wyjazdach, kiedy jest większa szansa na złapanie infekcji

Gość gość
Ja sobie na infekcje intymne zakupiłam provag w aptece. Dostaniesz go spokojnie bez recepty, ale będziesz zadowolona z efektów jego przyjmowania. Kilka dni i Twoja dolegliwość przestanie Cię męczyć. Dzięki dobrym właściwościom pozytywnie wpłynie na równowagę mikrobiologiczną