Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana8989

Po poronieniu nie moge zajsc w ciaze ...pomocy

Polecane posty

Gość zalamana8989

Witam. Rok temu poroniłam. Zaszłam wtedy w ciaze za pierwszym razem. byłam w szoku ze tak szybko no ale moje szczescie za dlugo nie trwalo bo tylko 9 tygodni. Potem mialam robione badania. wykryto u mnie wysokie ana oraz przeciwcialalozyskowe . Chodzilam od lekarza do lekarza i wreszcie dostalam leki ktore mam brac jak bede w ciazy oraz zastrzyki zeby ta ciaze donosic. staramy sie o dziecko od marca i nic. wtedy zaszlam za pierwszym razem teraz nic. mierze temperature ktora nie skacze tak jak kiedys wiec pewnie owulacji nie mam. sluzu plodowego brak. suchosc pochwy zatem jest i brak ochoty na seks. bylam u ginekologa stwierdzi lze cykl bezowulacyjny i wyslal na badania hormonow. Miesiaczki po poronieniu tez mi sie wydluzyl. tyle ze ja nie mam czasu czekac..... nie chce byc kolejne miesiace w plecy bo teraz musze czekac kolejny miesiac do okresu aby zrobic badania a potem kolejny miesiac czekac na wprowadzenie lekow. Ja juz rok stracilam przez to poronienie i chodzenie od lekarza do lekarza.Rok. mam juz 29 lat..... jesli nie zajde do 30 lat to sie zabije

Gość gość
jj

Gość gość
Po ostatnim zdaniu stwierdzam, ze Tobie jest potrzebny psychiatra a nie dziecko. Jak bie masz owulacji to metodami naturalnymi jej nie wywolasz. W wieku 30lat uslyszlam, ze u mnie to juz tylko invitro zostalo, bo natrualnie to nawet z farnakologicznym wspomaganiem to strata czasu. Jakos nie rozpaczam i mam bardzo udany seks. Jak nie bedzie dziecka to trudno.

Gość gość
Wiesz autorko to sie zabij,bedzie lepiej dla wszystkich skoro sens zycia widzisz tylko w dziecku Chora kobieta..

Gość gość
Starasz się 2 miesiące o dziecko i już dramę robisz? A co mają powiedzieć kobiety, które starają się 2-3-4 lata, jadą na hormonach, lekach? Może weź idź do psychologa najpierw, bo z każdym miesiącem będziesz przeżywała, że się nie udało.

Gość gość
Haha o matko. Piszesz jakbyś była o krok od menopauzy. Ja urodziłam mając 33 lata i kurde może powinnam sie zastrzelić z tego powodu Hehe Weź kobieto nie wymyślaj problemów z d**y

Gość gość
Ja tam może nawet koło 40-stki sobie strzele dzieciaka. A kto mi zabroni