Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poprosiłam koleżankę aby przygotowała nam jedzienie na chrzciny a ona kase chce

Polecane posty

Gość gość

Koleżanka dość dobra, pracowałyśmy kiedyś razem, wiem że otworzyła własny biznes, robi jedzenie domowe i zatrudnia 10 osób. Nasze chrzciny nie są duze - 19 osób i 5 dzieci. Zaprosiłam ją też bo jezeli ma robić jedzenie to wyapda aby było. A ona odpisała mi maila że to wszystko będzie ksoztować prawie 2000 zł! Zdebiałam. Myślałam że ludzie sobie pomagają, zważywszy na to że ona ma ludzi i może to wszystko zrobić w 2-3h.

Gość gość
Marne prowo

Gość gość
Buhaha...a ludziom ona nie musi zapłacić? To jej biznes a nie działalność charytatywna .

Gość gość
ale prowo

Gość gość
Hhahahahhahahaha albo jesteś taka głupia albo udajesz :D To weź Ty wyjmij 2tys i daj mi... Podam Ci nr konta ok "ludzie sobie przecież pomagają" ...i jeszcze podaj przykład kiedy i jak Ty jej pomogłas że wywalilas 2tysie w prezencie dla niej??

Dziwisz się, że koleżanka, która żyje z przygotowywania jedzenia oczekuje zapłaty za swoją PRACĘ? Rozdawnictwo pieniędzy przez rząd rozpuszcza ludzi ...

Gość gość
Zaprosiłaś ja na chrzciny a jednocześnie chcesz aby ci gotowała. To ma siedzieć w kuchni czy przy stole?

Gość gość
nigdy nie laczy sie znajomosci z interesami. mam znajoma ktora buduje dom. maja bardzo bliskiego znajomego co ma forme z materialy budowlane. myslala ze jak sie znaja to taniej policzy. a gdzie tam policzyl po normalnej cenie.

Gość gość
A po co ona chrzciny organizuje by kasę zebrać. Zaproś też jakiegoś kierowcę by cię tam zawiózł, właściciela hotelu by rodzina miała gdzie spać, malarza, glazurnika bo przydało by się przed chrzcinami chatę odnowić i jeszcze górnika by węgiel na zimę załatwił. Hahaha

Gość gość
I bardzo dobrze koleżanka zrobiła, to jej biznes, z którego ma zarobek. Ja robię dekoracje na różne okazje i znajomi też płacą, bo rozumieją, że to moja praca. Oczywiście znajomi dostają rabat, robię po kosztach ale nie za darmo.

Gość gość
Marne prowo.

Gość gość
powinna wziac chociaz pol ceny

Gość gość
I bardzo dobrze!

Gość gość
Jesli to nie prowo to jestes walnieta. Jak ty bys miala firme to byc koleżance za darmo wykonywała usluge? Nie lubie tego typu ludzi którzy chca za darmo bo ty i tak to robisz na codzien!

Gość gość
Hehe ale debilne prowo