Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misterrrrr

Pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie okropny ale to jej ma się podobać więc po co pytasz skoro lubi takie?

Gość gość
troche przekombinowany i zalatuje kiczem, wybierz cos z jednym rodzajem zlota.. mysle ze z niebieskim kamieniem najlepiej sprawdzi sie biale zloto

Gość gość
Skoro lubi niebieskie to ma kiepski gust, wiec spodziewasz się, ze ktoś będzie piał na jego widok? Masz wiesniare i tyle. Ja bym celowo taki pierścionek zgubiła. Sorry.

Gość gość
okropny szczerze mowiac, takie to sie na poczatku lat 80tych dawalo napewno znajdziesz cos ladniejszego z niebieskim kamieniem

Gość gość
e tam za drogi i za brzytki ładne som pierścionki nie noszone kobieta normalna nie zakłada biżuterii kup jej jaki zegarek ogarnięty na zareczyny ;-))))

Gość gość
ja bym sie serio poplakala jakbym dostala taki pierscionek.... ja rozumiem ze faceci nie za bardzo maja gust w tym temacie, ale ten wyglada jak z bazaru

Gość gość
Też nie lubię niebieskich kamieni, ale ja to w ogóle klasyka klasyka i jeszcze raz klasyka (żółte złoto + brylant). Jeśli Twoja dziewczyna lubi niebieskie, to jasne, że idź w niebieskie i nie przejmuj się hejtem ;) Mam pierścionek z ACLARI, jeśli chcesz z niebieskim, może coś bardziej subtelnego w białym złocie: https://aclari.pl/produkt/pierscionek-zareczynowy-z-brylantem-ventego-model-p0032bs.html albo żółtym: https://aclari.pl/produkt/pierscionek-zareczynowy-z-brylantem-ventego-model-p0032ts.html Powodzenia!