Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 lat zmarnowane w zwiazku bez przyszlosci

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Rozumiem to oczywiste dla mnie, chociaż nie jestem kobietą. Związek pomiędzy kobietą a mężczyzną ma się uzupełniać. Jedna chce by facet był głową rodziny druga nie. Osobiście potrafię się odnaleźć w obydwu przypadkach.

Gość gość
gość dziś i to jest typowa golddiggers. Taka jak ona zostawi kolejnego gościa bo znajdzie sobie bogatszego od tego bogatszego którego zostawiła tego biedniejszego. Chyba że narobi sobie z każdym z nich dzieci i już z braku zainteresowania tych jeszcze bogatszych zostanie przy ostatnim. PS to są moje przemyślenia.

Gość gość
Oczywiście nie piszę o autorce tematu bo u niej inne problemy niż golddiggers .

Gość gość
Ale kurka jaja ja pierdziele :) Lubię wszystkie kobiety z rozumem nawet jak mają inne poglądy ,hehe.

Gość gość
hgh

Gość gość
Yyyyy 34 lata i dzieci, trzeba było robic 10 lat temu; a nie jakas moda na stare pierworódki:O

Gość gość
Jak bym czytała o sobie tylko z dwiema różnicami. Cyfra to nie 7 a 14. I ja nie mogę wziąć za fraki i wywalić. Mogę się ją wynieść bez prawa do niczego bo wszystko jest na niego.

Gość gość
23.24 a nie masz swojego mieszkania albo Noe mozesz wrócić do rodzicow? Chyba nie wyladujesz pod mostem przecież ?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co zrobic, czy go rzucić czy nie, czy czeka Cię jeszcze wielka miłość , z kim i kiedy, naapisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jesteś autorko?