Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przegrywka

bardzo śmieszą mnie związki.

Polecane posty

nie wiem po co ludzie się wiążą. bo chyba nie z miłości... to nie miłość to profanacja miłości skoro ludziom z błahych powodów się odechciewa po paru tygodniach miesiącach czy nawet kilkudziesięciu latach spędzonych razem. posuwanie kobiety w tyłek też jest z miłości co to k***a ma wspólnego z miłością wy idioci. wy nie jesteście zakochani, wy jesteście zboczeni. ja jestem sama bo jestem świadoma.

Gość gość
Typowe seks układy

Gość gość
Mężczyźni wchodzą w związek tylko dla samego seksu :(

Gość gość
Co pół roku zmieniają partnera bo uczucie się wypaliło

Gość gość
Ludzie się już dawno pogubili w tym czym jest prawdziwa miłość, małżeństwo, wzajemny szacunek. Dzisiaj liczy się kasa - najlepiej jak każdy ma swoją. Dzieci niby wspólne ale jednak jakby nie jego - większość obowiązków zwalonych na głowę kobiety. Kobieta ma pracować bo przecież siedzi w domu i nic nie robi to może się zająć pracą - no tak bo jak samemu nie trzeba robić, kobieta chodzi i wszystko ogarnia to znaczy, że samo się wszystko robi a ona się nudzi i niech idzie do pracy. Czas spędzony razem, rozmowa - nie ma czasu, nie ma siły, są inne zajęcia, "i co znowu chcesz". To się teraz tak zrobiło, że facet ma żonę, dziec****iękny dom bo tak trzeba. I przed ślubem pięknie, ładnie a później zostajesz sama w domu i słyszysz, że nic nie robisz. Idziesz do pracy to problem bo nie ma obiadu i jak to tak, wróciłaś z pracy, zmęczona, zwariowałaś jak on taki głodny. I cóż człowiekowi sie przykro robi bo cokolwiek by nie robił to i tak nic z tego i ciągle źle. I co zrobić, odejść? To nie takie proste, szkoda dzieci. Jeszcze po cichu liczysz na to, że będzie tak jak kiedyś ale lata lecą a Wy nawet nie macie o czym ze sobą rozmawiać, jak dzwonisz w wolnej chwili to panuje niezręczna cisza w telefonie jakbyś rozmawiała z kimś obcym a nie z kimś, z kim jesteś od 10 lat.

Gość gość
Co wy opowiadacie - czasy sie zmieniaja, ale charaktery ludzkie - nie. zawsze sa i byl i tak pazerni materialisci jak i romantycy. Doprowadziliscie do tego? niby kto? wszyscy oprocz idealnej i rozgoryczonek autorki?

Gość gość
Ludzie często decydują się na związki zanim jeszcze zdążą dobrze poznać partnera. Czasy takie, że żyje się szybko i intensywnie, i wiele osób bezmyślnie przenosi to też na związki. Dodaj do tego jeszcze fakt, że ludzie dobrze potrafią się maskować przez długi czas i masz odpowiedź dlaczego związki szybko się rozpadają.

przecież wam się to podoba jaracie się tym, że facet nie jest prawikiem, a dziewczyny wytykają palcami i uważają za gorsze te, które nie miały 10 partnerów jak one. wam się to bardzo podoba macie to co chcieliście.

Gość gość
Idealny nick sobie wybrałaś hahaha

ciebie śmieszy mój login a mnie twoje życie. idź się ****ać bo to jedyne co potrafisz.

Gość gość
Moje życie jest wspaniałe pędzę przez nie z radością podskakując sobie juhuhuhu bo .... życie jest piękne

Gość gość
Autorka ma racje

podskakiwać to podskakujesz na fjucie przegrywa który cię zostawi lub zdradzi wcześniej czy później.

Gość gość
Hihi hehe jest pysznie uwierz mi życie jest piękne jak jest się mądrym i wie czego chce ja się codziennie budzę z uśmiechem i idę spać z uśmiechem bo ... życie jest piękne i mnie nerwy nie ponoszą i nie muszę używać wulgarnych słów bo ... życie jest piękne juhu

Gość gość
Autorko wyśmiewasz cos czego nie znasz, dobre! Piękny przykład ignorancji. Byłaś kiedyś w długim związku z miłości czy raczej to o czym piszesz było jedynym twoim doświadczeniem i stad rzekomy śmiech? Piszesz tak jakbys posiadła największa życiowa mądrość a stadko zasmuconych pacanow tobie przyklaskuje. Pewnie sie teraz trzepiesz prawa reka az ci wióry z kuciapy lecą Hahaha.

Gość gość
Dobry związek to podstawa by ... życie było piękne juhuhu

Gość gość
Jestes sama nie dlatego ze jestes „świadoma” bo osoby świadome nie potrzebuja poklasku na forum. Jestes sama bo ktoś cie zostawił, bo dotąd nie spotkałaś kogoś odpowiedniego i stad rozgoryczenie i samotność. To minie i kiedy tylko wreszcie trafi sie człowiek ktory bedzie tym właściwym zmieni sie twoje myślenie.

Gość gość
To biedna kobieta z idealnym nickiem

biedna bo co, bo nie miała 32 partnerów seksualnych jak wy? no faktycznie.

Gość gość
Przegrywko tłukiem nazwij siebie bo zasłużyłaś na to w pełni. „Temat jest o związkach a nie o życiu” haha. Póki co piszemy o związkach wlasnie a te składają sie na zycie czyż nie? A idź pan w chooy. Nie chce mi sie pisac zreszta, idę se książkę poczytać.

Gość gość
A ty miałas chociaż jednego partnera? Nie wiem w jakich kręgach sie obracasz ze jęczysz o 32 partnerach - nie znam nikogo kto miałby taki przebieg. Założę sie zes sfrustrowana dziewica której nikt jeszcze nie bzyknął. Seks jest fajny, polecam!

Gość gość
A skąd ty wiesz co my mamy lecz my wiemy co ty masz czyli życie w przegrywie na własne życzenie ogarnij się idź do przodu bo ... życie jest piękne a teraz idę łapać piękne życie szkoda czasu na głupie fora paputki kochani

już się nie produkuj. mogę nazywać siebie jak chce, jeśli dla ciebie dzisiejsze związki są sensem życie jedynie mogę pogratulować karyno.