Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

jakbym tak wyglądał

Polecane posty

Gość gość
jak chcesz to możesz pobrykać na mnie

Gość gość
a co stoi na przeszkodzie byś zaczął pracować nad ciałem i doprowadził je do takiego stanu?

Gość gość
poza tym powiem Ci, że ja podobno jestem bardzo przystojny, przynajmniej tak twierdzą moje koleżanki, a mimo to uderzają do mnie głównie mało atrakcyjni faceci. Ci przystojni, podobający mi się, z reguły nie reagują na moje zaczepki. Ot taki paradoks

tak, a niby jak to zrobic zeby zmienic rysy ryja, z owalnych na bardziej kanciate, kwadratowe, do tego kolor wlosow jak ma ten pan i zarost gdy sie jest blondynem ktorymi wiekszosc gejow gardzi?

Gość gość
nie jestem przystojny ale , to ty chcesz tak wyglądać nie ja .

Gość gość
tu jeszcze jeden gość pisze

Gość gość
kobiecykarol89 dziś ale to nie ja ci proponowałem seks ;) kto inny to pisał skąd ci się bierze to przekonanie że większość gejów gardzi blondynami? w życiu nie spotkałem się z takim stwierdzeniem ani reakcją Owszem na rysy masz niewielki wpływ, ale już na budowę ciała zdecydowanie tak, fryzurę również Ja mam tę "zaletę" że jestem wysoki (193) i podobno ładną twarz mam. Ale byłem chudy i patykowaty. Niemniej potem wziałem się za siłownię, rozbudowałem nieco klatkę, ramiona, plecy. Trochę to trwało, ale się udało. I o dziwo, mimo 38 lat na karku), często czytam na grindrze, że jestem "ciacho" czy "przystojniak" NIe narzekaj tylko zmień nastawienie.

Gość gość
Wiesz, ja jestem dziewczyna, ale mam przyjaciela, który jest gejem i podobnie wyglada. Wysoki brunet, o wyrzeźbionym ciele i kanciastej szczęce, do tego inteligentny i przy forsie. I zakochał się w gościu, który wyglada trochę jak pulpet, jest niski, łysieje, i wbrew temu co piszesz, jest blondynem. A do tego ma małego i kiepsko zarabia. Tak ze tego, nie wszyscy geje patrzą na wygląd.