Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zapent­

wlasnie spiertalalem ostro przed burza

Polecane posty

Gość gość
u mnie nie ma

Gość gość
A ja kocham burze i pioruny :)

Ja tez rzadko ja spotykam ale niestety do naszych spotkan zawsze dochodzi gdy gdziea kurwa ide i akurat jestem zdala od domu lub jakiegos jebanegp pomieszczenia tak aby kurwa sie schronic przed smiercia od pioruna :( raz musialem spierdalac szybkim biegiem w ulewe podczas ostrj burzy lecialem bez koszulki bo krepowala mi ruchy a gdy dobieglem do domu to pojawilo sie slonce :( 30min lecialem uciekalem przed smiercia kurwa jego jebanaana byla mac hehe :P

Gość strachliwaaa
A ja się jej boję.

i co deszcz na ciebie lał, była burza a ty spi3rdalales bez koszulki, brzmi niezle :classic_cool:. tez bym chcial :classic_cool:.

Wlasnie tak bylo. Koszulak tak nieprzyjemnie mokra zaczela sie kleic do mojego ciala co bylo calkiem chujowe i juz wolalem zeby deszcz padal na moje nagie cialo. Oczywiscie wyjebalem ja do rowu bo nie mialem glowy zeby taszczyc mokra szmate gdy walczylem o swoje zycie. Najlepsze bylo gdy dobieglem do domu to pojawila sie tecza. A to akurat lubie.

a poczułeś energie deszczu i burzy? :D:D:D

Wlasnie poczulem oraz troche kurwa zal ze nie lubie burzy ale oczyszczone powietrze po niej bardzo wielbie i lubie.

Gość gość
W miescie burze sąniegrozne, ale na wsi jak byłem to było ze 4 lata temu to mi piorun eksplodował z 100m ode mnie widziałem płomień posikałem sie i lezałem na ziemi i sie nawet czołgałem z 5m a potem przebiegłem 30m do chałupy

to wspolczuje, ja ostatnio widzialem burze ale daleko ode mnie

Ja podczas takich uciekanek jak dzisiaj boje sie ze bog zechce mnie zapierdolic za grzechy xDDDDDDDDDDD :D