Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po pierwszym seksie z facetem nie podoba mi się. Czy jest sens to ciągnąć?

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam się z facetem, 3 miesiące. Zauroczylismy się sobą i było cudownie. W weekend mieliśmy pierwszy sex i jestem rozczarowana. Kompletnie mi się z nim nie podobało. Cxy mam dalej to ciągnąć czy nie ma sensu?

Gość gość
Zrób kolejny raz jak będzie ok to sama wiesz co dalej a jak nie to też wiesz co zrobić. Zasada taka jak sex kiepski to pewnie taki będzie i w przyszłości. Reszte życia chcesz mieć kiepski sex, wątpię.

Gość gość
A kogo mam pytać? Może ktoś miał podobne doświadczenia.

Gość gość
Już po 3 miesiącach dałaś dupę nie wstyd ci

Gość gość
Typowe dla kobiet. Mają być fajerwerki,trzęsienie ziemi i omdlenia. Dobry seks to zaangażowanie. Nie zauroczenie i powierzchowna znajomość. Poznajesz kogoś bardziej,podoba ci się,angażujesz się i seks staje się lepszy. Może też być taki sam:D ale oczekiwanie trzęsienia ziemi z kimś kogo nie znasz jest niedorzale

Gość gość
Straszne to..nikt już samodzielnie nie potrafi decyzji podjąć. .nie wiesz co czujesz? Co z Wami ludzie, że o każdą bzdetę pytacie ludzi na forum zamiast kierować się rozsądkiem ?

Gość gość
To przepraszam jak długo mam się spotykać z facetem żeby pójść do łóżka? Ile ludzie wy macie lat? 3 miesiące to i tak dużo. Niektóre idą na pierwszej randce.

Gość gość
Wiem co czuje. Byłam wcześniej zauroczona bardzo a czar prysl. W poprzednim związku było inaczej. Seks był wielka przyjemnością a tu odwrotnie. Coś nie wypaliło.

Gość gość
Pierwszy seks rzadko kiedy jest udany. Mezczyzna napalony, wiec pewnie szybko i krotko. Trzeba się nauczyć siebie nawzajem.

Gość gość
A ty ile masz lat że dajesz d**y pod tak krótkiej znajomości jak typowa dupodajka z seksem się czeka minimum 2lata.

Gość gość
Do autorki. Jak ci na nim zalezalo, to sprobuj jeszcze raz. Jak znowu kiepsko to daj sobie spokoj. Z wlasnego doswiadczenia: poznalam super chlopaka, wiesz, taki marzenie. Przystojny, bogaty z swietna praca.. w dodatku wpatrzony we mnie jak w obrazek. Seks byl kiepski od poczatku, no ale jak takiego faceta zostawic, to jak los wygrany na loterji :-( wyszlam za maz, a teraz mam na boku kochanka bo lubie seks, a meza nie tak latwo zostawic.. zastanow sie milon razy...

Gość gość
Do tych idiotek od czekania (najlepiej niech czekaja do slubu:-). ) trzy miesiace to i tak duzo. Ja wytrzymalam najwyzej dwa tygodnie..

Gość gość
Do tych puszczalskich które dają d**y po kilku miesiącach nigdy nie zaznacie prawdziwej miłości.

Gość gość
Matka musi być dumna z puszczalskiej córki

Gość gość
Powiedz, to jedyna szansa ze wam sie uda. Powiedz co lubisz. Mala szansa ze sie uda, ale jakas tam jest..

Gość gość
22.06 a bo tobie wszystko jedno jaki jest facet byle coś ci otwory zapchało. Smutne

Gość gość
no wiesz autorko, wiesz co ciebie kręci w łożku ale nie potrafisz tego chłopu powiedzieć tylko czekasz aż zgadnie? To piertolić sie nie wstydzisz, a pogadać z facetem już tak?

Gość gość
Rany, na kafe powinni zalozyc kolko rozancowe... faceci, powiedzcie im co sadzicie o chodzeniu z dziewczyna przez pol roku i bez seksu (pod warunkiem ze jestescie juz pelnoletni..)

Gość gość
A z kad on mial wiedziec co ciebie kręci ,to kwestia poznania siebie,nauczenia sie.masz doświadczenie ale chyba małe i nie wiesz ze trzeba powiedzieć facetowi jak lubisz,co lubisz i jak ona to robic i oczywiście nawzajem.

Gość gość
A z kad on mial wiedziec co ciebie kręci ,to kwestia poznania siebie,nauczenia sie.masz doświadczenie ale chyba małe i nie wiesz ze trzeba powiedzieć facetowi jak lubisz,co lubisz i jak on ma to robic i oczywiście nawzajem.

Gość gość
Z kątowni.

Gość gość
22.14 nie szokuje mnie to, ale naprawdę jest ci na tyle wszystko jedno , ze prześpisz sie z kimś kogo praktycznie nei znasz? jesteś w stanie sie tak podniecić tylko dlatego ze to chłop i ma fujarę?

Gość gość
ale zkonta w kątowni

Gość gość
Musiałabym być chora aby w wieku trzydziestu lat chodzic z facetem dwa lata żeby pójść z nim do łóżka. A potem wychodzą takie hocki klocki. Dobrze ze to tylko trzy miesiące.

Gość gość
A co sie Tobie nie podobalo konkretnie? Za krotko? Za malego ma?

Gość gość
Jakoś tak dziwnie było. Chodzi o całokształt. W ogóle nie odczulam żadnej przyjemności a raczej chciałam żeby jak najszybciej się skończyło. Masakra jakaś.

Gość gość
A ciebie co niby potem podnieca? Że z gościem chodzisz za rączkę dwa lata?

Gość gość
22.19 no wiesz w wieku 30 lat to już powinnaś brać co zostało i raczej seks nie powinien być dla ciebie priorytetem w związku, a nawet jeśli jest to stara baba która sie już na tym zna powinna wiedzieć ze pierwszy seks prawie zawsze jest do niczego, bo ludzie nie znaja swoich preferencji, a jesli chłopak jest ogólnie ok to warto mu powiedzieć jak ma walić zeby ci było dobrze, a nie dramatyzować ze nie jest wróżką