Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy się odzywać?

Polecane posty

Gość gość

Znam się z jednym facetem, mam 28 lat on 41, uważa, że jest dla mnie za stary i mogę sobie znaleźć kogoś lepszego, mimo to cały czas utrzymuje ze mną kontakt mi on odpowiada. Jak myślicie powinnam do niego sama pisać, żeby widział, że jestem zainteresowana czy olac?

Gość gość
Jeśli Ci odpowiada to pisz. To nie jest wielka różnica.

Gość gość
Dziewczyno, masz 28 lat, twoje najlepsze czasy już za tobą. Serio myślisz że możesz sobie znaleźć kogoś lepszego, księżniczko?

Gość gość
Też sądzę, że to nie jest duża różnica wieku, zwłaszcza przy naszym wieku, jednak w tym wieku ludzie mają podobne cele. On natomiast ciągle mi mówi, że mogę znależć takiego w swoim wieku i żebym sobie nim głowy nie zawacała. Napisałam, że to z nim fajnie mi się gadało i jego chciałabym pozawać, to on, że inni śa fajniejsi, bardziej przystojni i tak w kółko. Jakiś czas temu zaproponowałam spotkanie, zgodził się, ale był zajęty, ostatnio się przypomniałam, to napisał, że pewnie mam tylu pięknych, młodych kolegów i z nimi mogłabym iść na kawę, odpisałam, że gdybym chciała spotykać się z kimś innym, to napisałabym do niego. Gdy ponowiłam pytanie o spotkanie napisałam, że nasz wspólny znajomy schudł, późnym wieczorem napisał do mnie na fb niech obserwatorka X idzie już spać, gdzie gość o którym mówiłam ma żonę. ogólnie to on bardzo zle reaguje na innych facetów, kiedyś napisałam, że moj szef chociaz starszy niż on jest uwazany za kobiety za przystojnego, odpisał mi no to życzę powodzenia. Ja chciałabym się z nim spotykać, ale nie bardzo wiem co robić. Napisałam mu, że nasz wspólny znajomy, który był mega gruby schudł, później wieczorem

Gość gość
Nie o to mi chodzi, że lepszego, mi on pasuje, tylko nie chce sobie robić nadziei, pisać do niego i się narzucać, jeśli on nie chce

Gość gość
Jeśli Ci tak mówi,to raczej nie jest jakoś zbytnio toba zainteresowany.Jesliby za toba szalał nie gadalby Ci o różnicy wieku i żebyś innego szukała :)

Gość gość
Mało stanowczy odjedź

Gość gość
z jednej strony tak, ale on od poczatku miał jakiś problem z innymi facetami, powiedział, ze spotykał się z kimś i go zdradzałą i zostawiła dla innego i on sie tego obawia, kolejnego niepowodzenia, że będzie znowu cierpiał

Gość gość
rozwiedziony, ma dziecko, mi to nie przeszkadza, przeszkadza mi tylko jego zachowanie

Gość gość
nad tym, że on ciągle z tym wiekiem wyskakuje i innymi facetami, trochę mi było przykro gdy najpierw się zgodził, a później z tym wyskoczył

Gość gość
gdyby był zainteresowany to chyba chciałby się spotkać Poza tym skoro uważa, że jest taki stary to po co się w ogole do mnie odzywa?

że jest taki stary to po co się w ogole do mnie odzywa? x dziunia, robisz blad wiekszosci kobiet, przestan analizowac jego a zacznij swoje zachowanie, zobaczysz jak wszystki sie zmieni

Gość gość
Bo chce zjeść i mieć.

Gość gość
Facet ma problem z poczuciem własnej wartości to jedno. Stąd bierze się jakaś chorobliwa zazdrość i to jego dogadywanie chociaż nawet nie jesteście razem. Albo nie jest zainteresowany albo szuka jakiegoś potwierdzenia własnej wartości, w sensie oczekuję że to ty będziesz za nim latała. Jak dla mnie nie wart zachodu.

Gość gość
ale ja sie zachowuje sądzę ok, piszę do niego chce się spotykac, napisałąm, że to jego chce poznawać, a nie innych. Co Twoim zdaniem robię żle?

bez problemu mozna wymienic powody, wielce prawdopodobne jego zachowania, ale ja zapytam tak - dlaczego ty tak sie zachowujesz?

ale ja sie zachowuje sądzę ok, piszę do niego chce się spotykac, napisałąm, że to jego chce poznawać, a nie innych. Co Twoim zdaniem robię żle? x 1. pytasz o to na tym debilnym forum zamiast porozmawiac z przyjaciolka, zwlaszcza jesli ona zna i ciebie i niunka 2. jestes totalnie niekonsekwentna 3. nie umiesz z nim szczerze i otwarcie porozmawiac 4. taplasz sie w morzu domyslow comprende?

Gość gość
on mi kiedyś napisał, żebysmy zostali znajomymi, odpisałam ok, nic na siłe był niezadowolony, że nie jest jak inni faceci i o niego trzeba się starać, że on musi widzieć zainteresowanie, a ja się tak łatwo poddaję

Gość gość
ale dlaczego twoim zdaniem nie jestem konsekwentna? - mamy wspólnego znajomego, faceta, mówiłam koleżankom, nie rozumieją jego zachowania

Gość gość
Jeśli piszesz że chcesz się spotykać i ciągle zaczynasz z nim rozmowę a on nie wykazuje większej inicjatywy to znaczy że: 1. Jest księciem z bajki i to ty musisz go zdobyć lub 2. Nie jest tobą zwyczajnie zainteresowany ale jest grzeczny i nie napisze ci zebys s*******ala tylko pisze żebyś znalazła sobie kogoś młodszego. Moim zdaniem nie powinnaś być taka nachalna i odpuścić albo serio poszukać innego obiektu westchnień.

Gość gość
ale on tez wiele razy odzywał się do mnie pierwszy, wysyłał foto swojego dziecka, którego nie znam

Gość zawsze szczery
pas, jestes po prostu kretynka

Gość gość
Daj sobie spokój. Nieważny powod takiego zachowania. Prawdopodobnie o tak nic dobrego cię nie czeka z nim. Widać że ma problem ze sobą. Chyba że rzeczywiście to książę. Ale co to zmienia.

Gość gość
A jeśli jest księciem z bajki to lepiej sobie odpuść, bo będziesz miała z nim życie pełne zazdrości, obrażania się i humorów. Równie dobrze możesz sobie znaleźć rozhisteryzowana babę zamiast takiego faceta. Ja rozumiem że kobieta też musi się trochę postarać ale to trochę dziwne że facet nie wykazuje inicjatywy i każe się zdobywać. Dla mnie trochę c i p k a z niego

Gość gość
dlaczego kretynką?

Gość gość
Nie wnikaj. Tutaj każda jest kretynka jeśli się nie wpisuje.