Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vega123

Wolny od dziś

Polecane posty

Gość vega123

Witam Moje małżeństwo właśnie legło w gruzach, jest mi ciężko. Szukam jak na razie koleżanki do rozmów i żeby wyjść z kimś z domu bo jest ciężka atmosfera. Raszyn (pod Warszawą) i okolice. Pilne bo zwariuję

Gość gość
Zwal se konika

Gość gość
Idź na dzifki

Gość gość
Jeszcze jednego nie dokończyłeś a już drugie chcesz zaczynać?...

Gość gość
Żeby wyjść z kimś z domu to najpierw trzeba do niego zaprosić,żeby potem wyjść.Jesteś pewien,że tego chcesz? Pozałatwiaj swoje sprawy a nie jakiejś "koleżance" głowę zawracaj.Będą tylko z tego podwójne kłopoty.

Gość gość
Ić na dziwfki i zwal se konika. Bo nawet na rochanie dzifek cie nie stać - ino szukasz "koleżanki".... !!!

Gość gość
Darmowa koleżanka prowadzana po Raszyńskich bagnach..... też mam takie marzenie ;):)

Gość Maryyyś
Ze mną możesz porozmawiać bez obawy, że "bałagan" się z tego zrobi. Ale na bagna z Toba nie idę ; ))

Gość gość
W tym problem ,że koleżanka nie będzie chciała słuchać o twoim nieudanym małżeństwie . Raczej odejdź od kobiet na jakiś czas ,bo siłą rzeczy dojdzie do użalania się ,do wykazywania wad byłej itd . Im więcej czasu będziesz miał tym więcej myślenia i chęci wygadania takiego bez sensu . Zajmij czas ,a zobaczysz ,że potencjalne spotkanie na wygadanie się będzie spotkaniem randką .