Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelika41

Komputer do biura

Polecane posty

Gość ewelika41

Witajcie, szukam komputera do biura, służącego głównie do pracy. Jestem dość zielona w temacie komputerów i proszę o pomoc jaki sprzęt by się nadał do prac biurowych. Nie musi mieć jakichś super parametrów, ale nie chcę też by był za słaby. Informatyk, które znam polecał mi komputery Chillblast, bo jak twierdzi robią dobre ostatnio komputery dla firm typowo do pracy. Widziałam, że mają też gamingowe, ale takie mnie nie interesują. Coś polecicie? szukać z tej firmy czy np z pogrzebać w allegro? nie znam się niestety na parametrach

Gość Łukiss
Popieram, ten jest w cenie 3100zł, parametry ma dobre do pracy biurowej będzie w porządku. Jest nawet rekomendowany przez Chillblast właśnie do pracy biurowej.

Gość TomaszK
Chillblast sam chyba składa komputery, więc warto kupić tam, bo ceny są duzo niższe niż w dużych marketach. My do biura od tej firmy zamawialiśmy 3 komputery i każdemu się dobrze pracuje.

Gość michalo
do biura większych wymagań nie ma, chyba ze ktos pracuje na ciezkich programach typu AUTOCAD itp.. a co do skladanych komputerow to zgodze sie, wychodze pare stowek taniej na pewno, ale trzeba miec tez wiedze w tej dziedzinie.. wyzej podali sklepy ktore zajmuja sie skladaniem takich komputerow,

Gość Księgowy12
To ja też dorzucę swoją cegiełkę bo również pracuję na komputerze zakupionym na chillblast.pl. W stosunku ceny do jakości chyba mają najlepszą ofertę. Na prawdę warto :)

Gość Alexx62
na allegro raczej nie kupowałbym, mimo ze jest gwarancja to czesto sa jakies problemy ze sprzetem, nie mowie ze kazdy sprzedawca ale lepiej uniknac problemow i kupowac tylko z zaufanych źródel.. a sam pomysl skladaka dosc fajny, taniej niz w sklepach stacjonarnych, koledzy widze proponuja ciekawy sklep

Gość Norko
Dokładnie tak jak mówicie, w sieciówkach nie warto kupować komputerów, ceny z kosmosu a parametry słabe. Lepiej kupić takie "składaki" , do biura to wystarczy generalnie średni sprzęt. W chillblast za 2,500zł można dostać solidnego PC do biura https://www.chillblast.pl/chillblast-fusion-smart-office-pc.html?category_id=535 firma często jest nagradzana wieloma nagrodami.

Gość chonerkanses
Norko tutaj masz rację ja również posiadam w domu typowego składaka do gier i jest niezawodny już od ponad 5 lat. Także do biura te komputery z chillblast bedą idealne, bardzo wydajne dużo lepsze niż byś kupował w sieciówkach.