Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mało stanowczy coś spasował. Ciekawe dlaczego hmmm?

Polecane posty

Gość gość
Nie, ale wskazuje na twoje " bezklasie". Piszę zaimek dzierżawczy mała literą celowo, na znak braku szacunku.

„Nie podam jej nazwy” x Trudno podać nazwę czegoś, czego się nie zna xxx „bo zepsulabym Ci humor do samego rańca” x Co byś mi zepsuła??

Gość gość
Stanowczy popraw warkoczyki, bo Ci się zmierzwily nieco.

Gość gość
Jaki to jest dziwak że w ogóle z Wami tak dyskutuje. Koleś bez ambicji i własnego życia.

Gość gość
No i gość rozruszał nieco stanowczego, a już przejmowała mnie troska o jego status.

„Stanowczy popraw warkoczyki, bo Ci się zmierzwily nieco” x A to fajne, jeszcze mie było:) Dawaj jeszcze, tylko z polotem.

Gość gość
o ile tych tematów nie zakłada ten żałosny nerd w rurkach, to pytam się po kiego grzyba o nim gadacie ?

Gość gość
Odjedz od komputera

Gość gość
gadanie o tym zakompleksionym prawiczku jest takie samo jak efekt gdy wrzucisz gófno w wentylator - zawsze się wszędzie rozpryskuje i każdy to czuje. Więc dajcie sobie nim na wstrzymanie to o kolesiu zapomni się szybciej niż o pierwszym płatku śniegu.

„No i gość rozruszał nieco stanowczego, a już przejmowała mnie troska o jego status” x Wzruszyła mnie Twoja historia:)

„o ile tych tematów nie zakłada ten żałosny nerd w rurkach, to pytam się po kiego grzyba o nim gadacie ?” x Muszą. Nie potrafią żyć beze mnie. Ale spokojnie, zaglądają tu tylko raz w tygodniu na chwilę. Mają przecież swoje życie.

„gadanie o tym zakompleksionym prawiczku jest takie samo jak efekt gdy wrzucisz gófno w wentylator - zawsze się wszędzie rozpryskuje i każdy to czuje. Więc dajcie sobie nim na wstrzymanie to o kolesiu zapomni się szybciej niż o pierwszym płatku śniegu” x Całkowicie popieram, problem jest tylko taki, że niektórych gości to kręci i uwielbiają być obrzucani goownem z wentylatora.

Gość gość
Stanowczy, mój drogi co z Tobą? Przydałby Ci się dobry masaż. ;-) Pomyśl o tym wieczorem. Zaczynam się bać o Twoje zdrowie. ;-)

Gość gość
ziomek nie przejmuj się - skoro cię hejtują więc jesteś kimś oryginalnym i wartościowym,pozdrawiam

15:33 - dziękuję, wzajemnie:) Nie przejmuję się, osoby które mnie hejtują musiałyby budzić we mnie jakieś emocje i być inteligentniejsze od małpy. Purystce językowej udało się przynajmniej tyle, że zainteresowała mnie swoją dziurawą wiedzą. Ale przynajmniej widać, że u niej nie tylko wiatr hula pod grzywką:)

„Przydałby Ci się dobry masaż. oczko.gif Pomyśl o tym wieczorem” x Przydałby się, ale dlaczego dopiero wieczorem?!;)