Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaUm

Chce schudnąć!

Polecane posty

Gość MagdaUm

Cześć :) Szukam kogoś kto ma sprawdzone sposoby na odchudzanie. Sama próbowałam chodzić na siłkę przez pół roku ale nic mi to tak naprawdę nie dało. Schudłam może ze 2 kilo. Nie mam nie wiadomo jakiej nadwagi, ale chciałabym zrzucić tak ok. 10 kilo. Nie wiem już sama, próbowałam różnych diet też ale efekt krótkotrwały i potem jojo. Słyszałam że może to być wina metabolizmu, że przemiana nie taka jak trzeba i dlatego tak ciężko zrzucić. Czytałam kiedyś o jakichś tabletkach na to, chyba iqgreen. Czy któraś z was może je brała? Są jakieś efekty czy szkoda kasy na to?

Gość gość
Przede wszystkim najważniejsza jest mądra i zróżnicowana dieta, następnie motywacja. Nie ważne, że chudniesz wolniej niz inni ważne że działasz w tą stronę. Rozliczenie nastąpi dopiero przy efekcie końcowym. Trzecia rzecz to silna wola...wiadomo, że czasem chciałoby się rzucić to wszystko w diabli i zjeść czekoladę czy wielką pizze, ok można sobie pozwolić raz na jakiś czas na małą nagrodę ale pamiętajmy o głównym celu. Żeby przyspieszyć cały proces redukcji wagi warto pomyśleć np o sibutraminie, leku który który przyspieszy cały ten proces, a jednocześnie da kopa do dalszego działania. Osobiście mogę zaproponować Gosię, która odpowie Ci ewentualnie na wszelkie pytania, wytłumaczy czy doradzi (kom:792631684). 3maj się i powodzenia

Gość Dominika T28
Ja stosowałam Slimunox, Moim zdaniem każdy środek ktory jest oparty o naturalne składniki i legalny jest warty uwagi. W moim przypadku po 3 miesiącach bylo 13 kilo mniej na wadze

Gość gość
Miałam podobny problem, tyle, że ja po 4 miesiącach zobaczyłam, że to nic nie daje, a zapał miałam tym razem wielki, serio! I kombinacje alpejskie straszne przy tym, siłownia, ostra dieta, rygorystyczne godziny jedzenia etc i co? I przez 4 miechy 3 kg, prawie niezauważalne w obwodzie ani po ciuchach ;/ Teraz trochę wyluzowałam, nie jem tak rygorystycznie, zdarzaja się czitdaje :) Ale też mam iqgreen U mnie ruszyło metabolizm :) Więc może i podziała u Ciebie!

Gość gość
To szajs szkoda kasy

Gość MagdaUm
gość dziś Dzięki wielkie! W takim razie spróbuję z tym iqgreen i zobaczę czy coś się ruszy. No i oczywiście jedzenie i stałych porach bo u mnie to też zmora.

Gość gość
Według mnie tabletki wspomagające proces odchudzania działają.Jestem przykładem na to że dzięki diecie i tabletką można zrzucić zbędne kilogramy.Ja akurat brałam Slimunox ale na rynku jest wiele różnych suplementów.Wystarczy wybrać takie które są bezpieczne dla zdrowia i zawierają tylko naturalne składniki .

Gość gość Dominika T
A zastanawiałaś się nad zastosowaniem Forever-Slim? Moja kuzynka stosowała te tabletki obok diety i bardzo ładnie schudła

Gość gość
Spróbuj tego http://nplink.net/6EsrOHgg . Nie będę przesadnie reklamować, ale mi bardzo pomógł. Pierwszy spadł brzuszek.

Gość gość
Przede wszystkim, powinnaś zrobić sobie analizę składu ciała. Nie polecam też brać żadnych tabletek. Najlepiej jakbyś wybrała się na konsultację do dietetyka. Wierz mi, że mniej wydasz na wizytę u specjalisty niż na tabletki… Żeby schudnąć trzeba jeść… może wydawać się to absurdalne ale naprawdę Twoj organizm potrzebuje określonej ilości kalorii, żebyś mogła schudnąć. Zanim trafiłam do Centrum Zdrowej Skóry jadłam ok 900 kcal dziennie, czasami nawet potrafiłam nie jeść cały dzień a nie schudłam ani grama, potem doszło do tego, że zaczęłam tyć cokolwiek bym nie zjadła. Dopiero w CZS pomogli mi odbudować metabolizm. Naprawdę nie radzę samemu eksperymentować.

Gość gość
O Slimunox chyba już powiedziano wszystko.Więc nie bedą się za bardzo rozpisywać.Powiem tylko tyle że nie spotkałam się jeszcze z tak skutecznymi tabletkami.Nie spodziewałam się tego że w tak szybkim czasie stracę aż tak dużo kilogramów.Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.Polecam

Gość Maja238
Szczerze polecam tę dietę http://dieta-luks.pl/44535 ,mi udało się schudnąć na niej 8 kg w ciągu nie całych 2 miesięcy ,efektu jojo nie mialam więc super.Tabletek odchudzających nie polecam,próbowałam i właśnie po nich wystąpił efekt jojo..gdy tylko odstawiłam .

Gość gość
Odchudzając się z Slimunox na prawdę nie trzeba się za bardzo wysilać .Wystarczy brać tabletki regularnie do tego niewielka korekta jadłospisu i to na tyle.Przynajmniej tak jest w moim przypadku.Już schudłam 13 kg .W mojej opini te tabletki na prawdę działają.

Gość gość
Ja ze swoich tabletek odchudzających jestem bardzo zadowolona.Slimunox pomógł mi pozbyć się nadwagi.Była również dieta i regularny ruch ale bez Slimunox to wszystko nie było by takie łatwe.

Gość gość
Ja też zdecydowałam się na Slimunox. patrząc z dzisiejszej perspektywy, po tym jak moja walka z nadwaga się zakończyła, to mogę stwierdzić tylko jedno. Szkoda, ze tak późno zastosowałam te tabletki

Gość gość
N rynku mamy teraz dostep do wielu srodków które wpomagaja odchudzanie organizmu , nie sa drogie ale za to skuteczne wiem bo sama stosuje, moja historia z tymi srodkami zaczela nie dawno , probowalam stracic chociaz 5 kg niestety nie wychodziło bo jestem łakomczuchem i nie zabardzo potrafilma odmówic sb np czekolady ;( zaczełam szukac w internecie i znalazłam niby srodki cud , zaczelam od koktajli ktore oczywiscie nic nie dały i trafilam wkoncu na to http://nplink.net/vWupLvlf stwierdziłam ze zobaczymy , no i byłam zdiwiona bo o dziwko ten oto srodek przyczynił sie do utraty zbednych kg dlatego polecxam tez tb

Gość gość Tereska w
Ja też chciałam i tego dokonałam. Bardzo pomógł mi w pozbyciu się nadwagi Slimunox i moim zdaniem bez niego by mi się to nie udało

Gość gość
Zamówiłam sobie kurację zioła tybetańskie i dzisiaj czekam na dostawę :)

Gość gość
Ja również odchudzam się z pomocą Slimunox.I na prawdę jestem mega zadowolona z efektów.Wiem że te tabletki mają wspomagać odchudzanie ale jeszcze nigdy waga nie spadała aż tak szybko.Trochę się tylko boję o efekt jo-jo.Ale trochę czytałam i chyba jeszcze nikomu sie on nie przydarzył.

Gość gość
Jeżeli chodzi o Slimunox to tym razem postawiłam na właściwe tabletki.To właśnie było to czego potrzebowałam jeżeli chodzi o odchudzanie.Skutecznie i szybko schudłam i teraz jest po problemie.

Gość gość
takie super te wasze środki to czemu tyle osób ma problem żeby schudnąć

Gość gość
Sama próbowalam już różnych diet, ale zawsze dotykał mnie efekt jojo. Tym razem zmieniłam sposób odzywiania i zaczęłam jeść mało, ale częśto. Jem razem z cateringiem dietetycznym warszawski dzień pięć posilkow dziennie. Chudnę i czuję się fanastycznie.

Gość gość
Zdradzę Ci jak to u mnie wyglądało. Mianowicie każda moja dieta w 100% nie miała sensu, tj. kiedy przechodziłam na dietę traciłam kilogramy i w ciągu miesiąca one wracały. Więc sięgnęłam po ostateczność - tabletki. Kupiłam na ogłaszamy24 Biphasic Slim, bo o nim dziewczyny pisały najbardziej pozytywnie. Pierwszy tydzień 2kg mniej, po 6 tygodniach 10 kg! Do dnia dzisiejszego waga jest cały czas utrzymana. Nie wiem jak to działa, ale działa. Wróciłam do ciuchów przed ciąży, a myślałam, że nigdy nie będzie to możliwe. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chcesz dowiedzieć się czegoś więcej to skontaktuj się z Gosią, to od niej zamawiałam i było wszystko w jak najlepszym porządku, kom 733 405 371. Polecam.

Gość gość
Zdecydowałam się na Slimunox i wcale nie żałuje tego wyboru .Może nie zakończyłam jeszcze kuracji ale juz schudłam znacznie.Spodnie które do tej pory nosiłam są mi za duże.Już teraz jestem pewna że kuracje uda mi sie skończyć pełnym sukcesem.

Gość gość
Mi potrzebny był suplement wspomagający odchudzanie i wiedziałam o tym od samego początku .Z bogatej oferty na polskim rynku wybrałam Slimunox.I z wyborem trafiłam idealnie.Poskutkowały i pomogły mi schudnąc.Więc jeżeli ktoś się chce odchudzać jak najbardziej polecam te tabletki