Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile w stanie jest wytrzymać kobieta do lat 30 bez peniska ?

Polecane posty

Gość gość

Ile drogie Panie jesteście w stanie wytrzymać bez naszego siusiaka ?

Gość gość
a po co kobiecie wasze śmierdzące penisy żeby zwymiotować nie uprawiam z wami sexu i jestem wstanie wytrzymać bardzo długo

Gość gość
zdziwiłbyś się

Gość gość
wiesz, ja do 32 roku zycia trzymałam dziewictwo, a potem miałam jakie przygody, ale takie przerwy po kilka lat bez seksu to żaden problem, naprawde ten tzw. penisek to nic szczególnie ciekawego

Gość gość
Ok, to dlaczego facet nie jestem w stanie wytrzymać bez waszej c**eczki nawet jednego tygodnia ?

Gość gość
Ok, to dlaczego facet nie jestem w stanie wytrzymać bez waszej c**eczki nawet jednego tygodnia ? mozesz ale jesteś za prymitywny zeby panować nad najprostszymi popędami. Takie zwierzę z ciebie- to nie komplement

Gość gość
bez sexu da się żyć tylko chorzy umysłowo faceci tego potrzebują bo są uzależnieni podobnie jak narkotyki czy fajki

Gość gość
To uważasz, że gdy kocham się codziennie ze swoją żoną to jestem zwierzęciem ???

Gość gość
Po Twoich wypowiedziach stwierdzam, że żaden facet tak naprawdę Ciebie jeszcze nie kochał.

Gość gość
To uważasz, że gdy kocham się codziennie ze swoją żoną to jestem zwierzęciem ??? a gdybyś codziennie maczał w innej to jesteś, czy nie? a jakbys na zonie wymuszął stosunki nawet jak jest chora, albo podczas jej choroby poszedł pukać cokolwiek byle cisnienie zeszło to byłbyś , czy nie? nie pisałeś o tym ze personalnie interesuje ciebie zona jako całość, ale że bez c**y nie wytrzymasz tygodnia

Gość gość
Po Twoich wypowiedziach stwierdzam, że żaden facet tak naprawdę Ciebie jeszcze nie kochał. chłopie , wyczuwasz róznicę miedzy wytrzymaniem bez seksu w ogóle, a seksem w relacji. Jak jestem z facetem którego kocham to mogęz niego nie złazic, ale to nie znaczy ze jak on trafi do szpitala na miesiąc, albo wyjedzie na kilka miesięcy, albo w ogóle jest moment kiedy nie ma zadnego faceta to brak koootasa nie powoduje ze swiat sei zawala Autorowi chodziło raczej o odpowiedzi, zę bez dymania to żadna baba nie wytrzyma tygodnia, bo przeciez eks jest tak cudowny a że wszystko jedno z kim , jak i kiedy byle poczuć w środku tę magiczną pałkę

Gość gość
kur... "peniska" :o rozumiem, że masz 3 latka?