Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MYSZA1987

ile Wam zajmuje pozbieranie sie po zwiazku

Polecane posty

Mnie facet zostawil w styczniu i nadal mam w sobie zal i tesknote .. Ile Wam zajelo zeby sie pozbierac ? Dodam ze ja bylam 2 lata z nim , planowalismy dziecko i mieszkanie wspolne...Wrocil do ex. Nie moge tego zniesc i nie chce mi sie zyc.

Gość gość
Mało stanowczemu minute, ponieważ on nigdy w związku nie był :D

Gość gość
12 miesięcy, 12 dni, 12h, 12 min, 12s i 0.012ms :-)

Gość Aaaaaaaggg
Hajime nie kłam. Żenujace. :O

Gość gość
Nie wiem jak to jest bycie z kimś przez pięć lat.. byłam tylko przez chwilę i mam złe wspomnienia ale tęskni się bardzo mocno .

Gość gość
Czasami zajmuje to bardzo bardzo długo...jest to przykre i człowiek nie może się pozbierać. Tęsknota nas zabija. I zawsze nasuwa się pytanie dlaczego ?!

jak rozstałam się z facetem po 3 latach to dość szybko się pocieszyłam bo od ostatniego spotkania mineły jakieś 3 miesiące a nie byliśmy razem z poł roku, ale juz po związku który trwał 3 miesiące to zaraz minie rok i dopiero wychodzę na prostą mogę powiedzieć że chce spróbować z kimś innym, także to chyba różnie bywa. Trzeba sobie znaleźc jakieś zajęcie, ja chodze na siłownie, zabijam tak czas żeby nie siedzieć sama , na pewno lepsze to niż branie leków na sennych jak to robiłam wcześniej

Gość gość
Bylam w 2 zwiazkach ze stazem po 2 lata i w obu przypadkach pozbieranie sie do kupy i oswojenie z sytuacja,ze juz tak bedzie zajmowalo mi tak okolo roku. Pozniej juz bylo duuuzo lepiej. Bardzo pomagalo mi wychodzenie na imprezy, do ludzi ogolnie. Nie ma nic gorszego niz siedzenie w domu i zapijanie smutow ;)

Gość gość
do kolejnego :)

dokładnie jak się wyjdzie do ludzi i zobaczy że sa też inni faceci to od razu robi się lepiej. Teraz sama płacze po nocach bo się zakochałam i nie wiem czy mu powiedzieć czy umawiać się z nim dalej niezobowiązująco. Znajomi pewnie mają mnie dość bo im płaczę ale czas zacząć wychodzić i coś ze sobą robićżeby szybciej zapomnieć

Gość gość
dokladnie , musisz wychodzic i moze poznasz kogos nowego. Nic tyak nie pomaga jak nowa znajomosc ;)