Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAZ MNIE ZDRADZA

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy dopiero 5 lat po ślubie, ja niedawno sie dowiedziałam, ze jestem w ciąży,tak strasznie długo staralismy sie o dziecko, wszystko sie super układało,oboje mamy dobrą pracę, wprowadzilismy sie do nowo wybudowanego domu. Dzisiaj znalazłam karte sim, w rzeczach męża, więc z ciekawości wsadzilam do telefonu i zobaczyłam tam smsy do jakiejs kobiety, że ją kocha itp. umawiali się razem na spotkania...jestem roztrzęsiona, nie wiem co robić, czy sama mam sie wyprowadzic, zanim przyjdzie z pracy..Czy poczekać i dać mu wcześniej w pysk, a potem odnaleźć jego panienke i zrobić z nią to samo. Sprawdziłam na n-k wszystkie jego znajome o imieniu zawartym w tych sms-ach i wszystko wskazuje, że jest to jego studentka,bo ma ją w znajomych i jest bardzo atrakcyjna, choć nie jestem pewna. Mój od teraz były mąż jest wykładowcą.Jestem taka zła a przy tym tak mi smutno.

Gość gość
Smutna sprawa, ale to nie jej wina, a twojego faceta, bo to on ma żonę i to on zdradzał a nie ta panna.Ja tak do tego podchodzę

Gość gość
Wiekszosc.kobiet nie.ma.pojecia o tym ze ich kochankowe maja zony. Wiem cos o tym. A druga sprawa... Zanim podejmiesz jakies radykalne kroki ochlon,zastanow sie. Zbierz dowody,dostaniesz rozwod z jego winy.. Moj maz tez mnie zdradzal,jego laska nie miala o mnie pojecia,jak sie dowiedziala zostal sam.

Gość gość
Bardziej go zaboli jak wyprowadzisz się bez słowa, ale musi wiedzieć dlaczego. Zostaw ten tel z wiadomościami na stoliku.

Gość gość
no tak , on zdradza a ona ma sie ze swojego domu wyprowadzac. ty go wyrzuc autorko!

Gość gość
ja bym to przeczekala. Przeciez nie zostawi cie dla studentki! Bez kitu! Pobzyka na boczki i wroci do Ciebie. Pisze to na serio!

Gość gość
Autorko tak mi przykro, i co tam dokonałaś konfrontacji?

Gość gość
Wiem, że to będzie trudne, ale ochlon, zbierz dowody, aby mieć rozwód z orzeczeniem o winie

Gość gość
Ale wy glupie jestescie. Ptzeciez ma jego karte z sms to jakich dowodow chcecie? Zostaw ta karte, pakuj gnoja i wystaw walizki.

Gość gość
To nk jeszcze istnieje??

Gość gość
Po pierwsze, karty sim są ZAWSZE na pin, a chyba facet, który kupuje osobną do kontaktów z kochanką nie jest tak durny, żeby ustawić sobie 4 jedynki. Po drugie, nasza klasa już dawno temu zdechła, już widzę, jak znalazłaś tam młodą studentkę. Równie dobrze mogłaś poszukać jej danych na grono.net albo w książce telefonicznej z numerami telefonów stacjonarnych.