Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tej, która wyzywa od "krzyworyjówek"

Polecane posty

Gość gość

Zakładam ten temat specjalnie dla ciebie, bo kilka razy się ciebie pytałam, raz opisałam swoją sytuację, a ty nie chcesz mi nic normalnie odpisać tylko piszesz to samo, wyzywasz mnie i mylisz z tą, która cię wyzywała od k..... Zatem bądź tak dobra i skoro nie chcesz mi w żadnym poście odpowiedzieć to może odpowiedz mi tutaj co z gośćmi którzy są w kiepskiej sytuacji finansowej, a są zaproszeni na wesele (u mnie tak było) i nie mogą dać więcej niż te kwiaty i ewentualnie pościel czy 100-200 złotych? Różne są w życiu sytuacje. Mają siedzieć w domu mimo, że młodym zależy na ich obecności? wg ciebie to też są krzywe ryje? od razu mówię, nie zamierzam się z tobą wyzywać ani bluzgać na ciebie, jeżeli coś takiego się pojawi to od razu mówię, to nie ja :)

Gość gość
Nie. Mają wziąć pożyczki w parabankach, sprzedaż coś wartościowego, to jest taki poziom myślenia, pokolenie roszczeniowe. Takie osoby nie myślą "skąd"?, tylko "ma być"!

Gość gość
przeceiż ona jest chora psychicznie , żaden facet jej nie chce i musi sie wyżywac na kafe debilka . najlepszy sposób nie odpisywac jej . Albo niech sobie kupi wibrator .

Gość ja nie autorka
My mielismy 3 lata temu slub meza brata. mimo ze pracowalismy ale kokosow nie bylo. dalismy w koperte 300zł ja maz i corka. Potem 3 lata temu mielismy laczona komunie. dalismy tylko dla kazdego dziecka 100zł karteczke z zyczeniami i czekoadki. potem chrzciny tez laczone dalosmy tez 100zł. teraz mamy wiecej to i wiecej dajemy.

Gość gość
gorsza jest moim zdaniem ta co wyzywa innych od talerzanek, to jest dopiero patologia umysłowa , która na dodatek ciągle mąci.

Gość gość
15:56 uwielbiam takie co dopowiadają sobie historie. Wibratorem to się może twoja matka bawiła i masz nawyki z dzieciństwa.

Gość gość
15:56 to po co robiliscie sobie dziecko skoro jestescie biedni? zeby nie miec nawet 100zł czy 200zł wiecej aby komus dac?

Gość gość
Tak to jest gdy się chowa dzieci od najmłodszych lat na konsumpcji: kłady, drony, tablety, srajfoniki etc. to później zdziwienie, że przyjaciółka nie wzięła pożyczki od ruskiej mafii żeby zadowolić TALERZANKE grubą kopertą.

Gość gość
do 15:59 A niby z jakiej racji miałaby dawać więcej? To nie świadczy o biedzie a raczej o ekonomicznej racjonalności.

Gość gość
A my mamy czwórkę dzieci i naprawdę jesteśmy biedną rodziną. Ja opiekuję się naszą czwóreczką a mąż pracuje na umowę zlecenie. Zlecenia raz są, raz ich nie ma. Takie czasy, cóż począć. Wypłata jest naprawdę marna. Jestem w piątej ciąży, to skąd mamy niby wziac aby komus dac? Jak idziemy na wesele komunie czy urodziny to nie dajemy żadnego prezentu. Uważam, że skoro nas nie stać to nie dajemy, a młodzi nie powinni liczyć ze my im coś damy. Niektóre z was to straszne materialistki.

Gość gość
te mitomanko :) jak ktos ma srajfony, kłady i drony i na wszystko go stać to w dopie ma prezenty od kogos, bo sam moze sobie kupić. Twoja logika jest doprawdy zaiste powalająca :)

Gość gość
My też nic nie dajemy, ja nie zarabiam, mój mąż też nie pracuje, jestem w 1 ciąży, mieszkamy u rodziców, to logiczne ze nie mamy pieniedzy. Chodzimy ZAWSZE ale NIGDY nic nie dajemy w prezencie. Nie bede niczym sponsorem.

Gość gość AUTORKA tego tematu
o widzę, że jest pani od krzyworyjówek zatem odpowiesz mi coś czy dalej będziesz rozwalać temat? :o

Gość gość
Naprawdę myślisz, że ciążę można tak na 100% zaplanować? To się zdziwisz. Chyba, że jestem bezpłodna, to na pewno nie będziesz mieć dzieci, albo twój partner. Większość dzieci to wpadki. Można wpaść nawet biorąc tabletki regularnie! Poza tym pomyśl przez chwilę, priorytetem w życiu powinno być nasze dzieci, czy zachcianki innych rodziców???

Gość gość
A my nie pracujemy bo nie jestesmy do tego stworzeni, to skad mam wziac? zesrac sie pieniadzmi? zrywamy kwiaty z pola i wreczamy mlodej parze :)

Gość gość AUTORKA tego tematu
gość dziś - przestań trollować byle wywołać goownoburzę i odpowiedz mi raz rzeczowo na pytanie :) z kosmosu widać te twoje awanturki prowokacyjne, bo suche są jak herbatniki bieszczadzkie :o

Gość gość
16:07 piertolnij sie w leb, naprawde w dobie antykoncepcji nie potrafisz sie zabezpieczac? ja tam zaszlam w ciaze swiadomie w odopowiednim wieku i mimo wspolzycia regularnego wiedzialam jak dziala antykoncepcja

Gość gość
autorko, nie udawaj kulturalnej, bo od paru dni wyzywasz ciągle od talerzanek, a w nocy wyzywałas takze od k***w. Takiej osoby nigdy nikt nie bedzie bral na powaznie. W ogole to odeszłas chociaz na chwile od kompa dzisiaj??? Nie masz zycia ze ciagle tu siedzisz?? idz lepiej i kup posciel, na pewno jakies wesele w rodzinie sie nawinie :)

Gość gość
gość dziś te mitomanko usmiech.gif jak ktos ma srajfony, kłady i drony i na wszystko go stać to w dopie ma prezenty od kogos, bo sam moze sobie kupić. Twoja logika jest doprawdy zaiste powalająca usmiech.gif xxx Ale idiotka, nawet przeczytać ze zrozumieniem nie potrafi. Słowo klucz: OD NAJMŁODSZYCH LAT, co oznacza, że ma OD KOGOŚ - wymuszono jako prezent od rodziców, którzy ulegli ich zachciankom, wpędzono w poczucie winy chrzestnych i podarowali im na komunie etc. Oznacza to, że od najmłodszych lat przyzwyczajani są do konsumpcyjnego trybu życia i że pewien standard od innych mu się należy, inaczej można go nawyzywać od dziadów.

Gość gość
dodam autorko, ze jestes tak beznadziejnym i nic nie wartym człowiekiem ze nie warto z toba w jakiekolwiek dyskusje wchodzic. najpierw zakładasz tematy prowokacyjne o talerzankach, prowokujesz klotnie, chcesz zyskac sprzymierzencow, obrazasz ludzi, do tego robisz marne podszywy, pieklisz sie, zioniesz jadem, a jak na chwile sie uspokoisz, to udajesz kulturalna i durne pytania zadajesz. Z kims takim jak ty to mozna jedynie dyskutowac na twoim niskim poziomie, w ten sam sposob jaki ty to robisz - zakladajac tematy i odpisujac w tonie jaki ty to robisz. zrozumialas po polsku?

Gość gość
Ale to akurat prawda, większość dzieci w Polsce to wpadki, nawet w małżeństwach - co później niby można zakamuflować "a bo ja byłam już z sebusiem rok małżeństwem i się staraliśmy o brajanka i hop". Natomiast ile par bierze ślub wyłącznie z uwagi na potomstwo?

Gość gość
Podaj nazwę tabletki antykoncepcyjnej, która jest skuteczna w 100%, no proszę, czekam. Nie ma! Naucz się czytać najpierw, a potem udzielaj rad, ja jeszcze w żadnej ciąży nie byłam, i nie zamierzam, ale znam takie przypadki, więc nie rób z siebie mądrej, bo nie jesteś. Nawet prezerwatywa nie daje 100%. Zacznij kochana czytać, porozmawiaj z ginekologiem, a się zaskoczysz. Gdyby taka metoda była, to uwierz mi, dzieci było by o 50% mniej, co najmniej.

Gość gość
Dokładnie! Ja znam parę, po studiach, wysokie stanowiska, na pewno się zabezpieczali i wpadka, szybki ślub, ciekawe dlaczego, co??? Przez bardzo długi czas żyli na kocią łapę, nawet zaręczyn nie było, ale oczywiście "staraliśmy się od kilku lat" hahaha kocham takie historie

Gość gość
16:14 skad masz takie statystyki? robilas ankiete czy ci idz sie walnij w czerep, to ze twoje dziecko jest wpadka, nie znaczy ze wszyscy z marszu tez.

Gość gość
Ja bym nie poszla na wesele gdyby nie było mnie stać na normalny prezent, nawet jakby młodym zależało, trzeba mieć trochę godności.

Gość gość
O żesz ty od krzyworyjówki, Ty akurat walisz tekstem że ktoś nie ma co robić i siedzi tu całe dnie? To ty siedzisz całe dnie i na dodatek noce. I nie możesz wytrzymać, żeby się nie udzielić. I faktycznie, twoje podszywy są marne jak ty sama. A ty autorko nie licz od tej płycizny na żadną rzeczową odpowiedź, a już na pewno na jakiekolwiek argumenty. To nie jest człowiek od którego można wymagać logicznych konstrukcji, tylko zwykła bazarówa.

Gość gość
Do tej co pisze o pigulkach. Ja biorę Microgynon21, od 10 lat. I wpadki nie zaliczyłam. Chciałam dziecko, odstawiłam pigułki,zaszlam w ciążę. Po ciąży, od 6 lat nadal je biorę i jakoś nie wpadłam.

Gość gość
O żesz ty od krzyworyjówki, Ty akurat walisz tekstem że ktoś nie ma co robić i siedzi tu całe dnie? To ty siedzisz całe dnie i na dodatek noce. I nie możesz wytrzymać, żeby się nie udzielić. I faktycznie, twoje podszywy są marne jak ty sama. A ty autorko nie licz od tej płycizny na żadną rzeczową odpowiedź, a już na pewno na jakiekolwiek argumenty. To nie jest człowiek od którego można wymagać logicznych konstrukcji, tylko zwykła bazarówa.

Gość gość
gość dziś 16:14 skad masz takie statystyki? robilas ankiete czy ci idz sie walnij w czerep, to ze twoje dziecko jest wpadka, nie znaczy ze wszyscy z marszu tez. xxx Wystarczy wyjść z domu: do pracy, na uczelnie noł lajfie żeby się zorientować jak to wygląda w rzeczywistości :)

Gość gość
do pracy? a co w pracy kolezanki z wpadkami chodza? wpadki to sa moze u 19stek, co to ledwo wiedza co to antykoncepcja