Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymieniamy w kolejności najbardziej znienawidzone społecznie zawody

Polecane posty

Gość gość

Jaki są waszym zdaniem?

Gość gość
Urzędnik, nauczyciel

Gość gość
kontroler biletów w ztm

Gość gość
Komornik. W Polsce to chyba ogólnie ludzie którzy dużo zarabiają.

Gość gość
nauczyciel zdecydowanie, banda nierobów i do tego z zawyżonym ego :P

Gość gość
Co się dziwić jak na pedagogikę idą ludzie którzy ledwo zdali maturę i nie dostali się nigdzie indziej. Ledwo ledwo porobili dyplomy to im ego skacze. Magistry od siedmiu boleści.

Gość gość
Komornik zdecydowanie. Przychodzi i ograbia biednych ludzi. Nie znam bardziej niewdziecznego, bezdusznego zawodu swiata. Ogolnie urzednicy. Ta ich formalnosc, arogancja, bufonada, traktowanie interesariusza jako smiecia.

tylko nauczyciele nie studiują pedagogiki a normalne konkretne kierunki studiów a do tego robią specjalizację pedagogiczną.

Gość gość
Akurat nauczyciel 1-3 jest po studiach pedagogicznych. A nawet jeśli studiują na normalnych kierunkach to są to największe miernoty na roku i nadają się tylko do uczenia w szkole poniżej poziomu akademickiego. Robią specjalizacje pedagogiczna bo to akurat najłatwiejsze.

Gość gość
pedofil

Gość gość
16:40: gdyby ktoś pożyczył od Ciebie forsę i nie oddał, to bylabys zadowolona? Nie chciałabyś swoich pieniędzy odzyskać?

Gość gość
Prostytutka. A prawda jest taka, ze robia niewypowiedzianie dobra robote dla spoleczenstwa.

Gość gość
Ja stażowsłem w urzędzie i mi się tak cholernie spodobało że teraz gdy robie kolejne prace najważniejszym dla mnie kryterium jest praca od pondz.-pt. w godzinach 7 lub 8- 15 lub 16, nawet nie ważne ile mi płacą, pracy w innym czasie się brzydze!!!

Gość gość
Uważam że osoby z tytułem minimum mgr powinny mieć zagwarantowaną konstytucyjnie prace od pondz.-pt. 7-15, reszta niech robi weekendy i chodzi na II i III zmiany to by było sprawiedliwe!!!

Gość gość
16:58 Hahahaha... Gdybys ktos pozyczyl? Ja nie pozyczam pieniedzy to po pierwsze. Po drugie, jesli juz to wyjatkowo tylko narzeczonej, rodzinie i kilku przyjaciolom. I predzej bym sie otrul niz wynajmowal komornika zeby sciagnal dlug. Jaka menda trzeba byc bez honoru zeby posylac komornika?

16:43 no może 1-3 to tak więc trzeba było uściślić. a tak poza tym, dobrze się czujesz?

Gość brokensaaajd89
znienawidzone spoelcznie: wydaje mi sie ze kazdy zawód ktory jest bardziej płatny od naszego :D Kazdy kto nie jest komptenty w tym co robi moze mnie wkurzyc...Kasjerka ktora sie pomyli o 10 zł... 1.niektorzy nienawdzą lekarzy-znam wielu medyków ,chytrych na kase,ktorzy lepiej traktują tych co dają łapówki.Znam 5 ciu ktorzy zle postawili diagnoze... 2.Ja tam nie lubie taksowkarzy,czesto jezdze,sa zarozumiali,aroganccy i czesto zawywzaja stawkę.Albo wogole nie romzwiaja z klientem. 3.Nienzawidze księzy.bo zlodzieje i pedofile i maja kochanki... 4.Lubie kanarów,bo skoro ja place za bilet to dlaczego jakiemus menelowi ma sie udac i jechac na gape? 5.Belfrzy ale tylko ci w liceum...Marni magistrzy a Kazą sobie mowic "per pan profesor",zadają 5 tomow do domu,zapominajac ze mlody czlowiek ma 12 przedmiotow a nie tylko historie.Niekotzy mijaja sie z zawodem ponizjaa uczniow.I maja radoche gdy klasa gnoi jakas ofiarę .Czesto nauczycielki stare panny to wrede suki.

Gość gość
Uważam że osoby z tytułem minimum mgr powinny pracować od 6 do 20 i to za najniższą krajową.

Gość gość
17:15 Mogłabyś rozwinąć z tą sympatią do kanarów i tego, czemu menelowi ma się udać jechać na gapę? Jakoś korzystam 10 rok z komunikacji miejskiej i jeszcze w życiu nie widziałem, żeby kontroler spisywał menela...

Gość gość
polityk

Gość gość
Kontroler biletów - znienawidzone chyba przez zlodziei. Jedziesz taksowka placisz, a dlaczego za autobus masz jechac za darmo? Ja nie lubię nauczycieli, bo w wiekszosci to durne istoty, bez powołania

Gość gość
Komornika się nie wynajmuje, komornik działa na podstawie wyroku sądu. Komorników nienawidzą tylko debile, którzy nie rozumieją funkcjonowania biznesu. Jak prowadzisz firmę i kontrahent przestaje Ci płacić, co grzecznie płacisz vat i dochodowy od tej sprzedaży, a Twoja rodzina zęby w ścianę, bo nie będziesz na nikogo komornika nasyłać?

Gość gość
17:11 masz problem z rozumieniem, pewnie sam jestes dluznikiem. Ja mam swojego dłużnika teraz, modlę się by nie umarł dopoki nie odda calosci kasy, komornika nie dawałam, bo za duzo osob mu pożyczył kasy, a ja sprytnie go windykuje. V komornik ma sens jesli idzie do kogoś kto ma dużo dobr. O ile nie jest mlotem, nie zajmuje mienia sasiada zamiast dluznika. Bo i tak bywa

Gość gość
Widziałem w TV, jak komorniczka chciała zabrać kobiecie laptopa, za niezapłacone rachunki jej ciotki, czy babci. I jeszcze wpierała, że ma prawo... Komorników się nienawidzi głównie dlatego, że ograbiają pojedynczych ludzi na poczet korporacji... Do tego licytują ludziom rzeczy za bezcen...

Gość gość
zdecydowanie politycy największe miernoty, frustraci, złodzieje, cwaniacy, lawiranci i kłamcy. a już ci z dojnej zmiany przewyższają wszystkie miernoty z wcześniejszych władz co najmniej dwukrotnie

Gość gość
Celebryta Polityk Adwokat Strażnik miejski

Gość gość
17:31 Nie debile, tylko normalni ludzie. Cos czuje ze jestes biurwa z urzedu albo masz komornika w rodzinie, ze im tak smarujesz. Nikt nie lubi komornikow i nie mydl sobie oczu.

Gość gość
17:42 Dokladnie, komornicy to najwieksze szmaty i ludzkie smiecie.

Gość gość
Policjant, Komornik, Kontroler Biletow

Gość gość
Do komornikow nic nie mam, bo nigdy w rodzinie nie bylo przypadków. Znam jeden, kobieta miala ogromnw dlugi wynikajace z braku pracy i zakupoholizmu, to jest biedna osoba? Slabi ludzie tak koncza, narkottki, bezdomnosc, alkholizm, komornik, rzadko komornik przychodzi do uczciwyxh ludzi. No to wg mnie Polityk Informatyk Nauczyciel